Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwLiterair agent Paul Sebes: ‘Verkoop moet geen vies woord zijn’
  De uitgeverswereld is verslaafd aan hoge verkoopcijfers en geeft niet langer om het creatieve proces van…Het bericht Literair agent Paul Sebes: ‘Verkoop moet geen vies woord zijn’ verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 13 hours ago 24 Apr 18, 1:49pm -
 • nieuwDe onvermijdelijke terugkeer van de reactiemogelijkheid
  NU.nl heeft vorige week de discussiemogelijkheid onder artikelen opnieuw geopend. Na anderhalf jaar komt de hoofdredacteur…Het bericht De onvermijdelijke terugkeer van de reactiemogelijkheid verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 17 hours ago 24 Apr 18, 9:50am -
 • nieuwWaar zijn Mandy en de andere kalifaatkinderen?
  Al drie jaar zoekt Klaas Spijk (65) zijn dochter, die met haar man en vier kinderen…Het bericht Waar zijn Mandy en de andere kalifaatkinderen? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 19 hours ago 24 Apr 18, 8:03am -
 • Familiezaken: Indonesische dierenvrienden in Overijssel
  Van bierbrouwers tot baronnen, van ijsverkopers tot maffiosi: sommige zaken blijven al generaties binnen de familie.…Het bericht Familiezaken: Indonesische dierenvrienden in Overijssel verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 23 Apr 18, 12:29pm -
 • Hobbyconducteur Wout Weghorst is diep ‘ontgoggeld’
  “Wie is dat?” vroeg de vriendin, met een bakkes vol pad thai met spitskool. “Wout Weghorst.”…Het bericht Hobbyconducteur Wout Weghorst is diep ‘ontgoggeld’ verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 23 Apr 18, 10:21am -
 • De Foute Jongens over prostaatmassages en simultaanorgasmes
  Arthur kreeg een Facebook-ban, maar waarom? Rob verdiept zich in de orgasmes van Anne Fleur Dekker.…Het bericht De Foute Jongens over prostaatmassages en simultaanorgasmes verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 22 Apr 18, 10:57am -
 • Wanneer kiest het kabinet eens voor de ondernemer?
  Bij de Kamer van Koophandel zullen ze dolgelukkig zijn dat Tel Sell weer televisiereclames gaat uitzenden,…Het bericht Wanneer kiest het kabinet eens voor de ondernemer? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 22 Apr 18, 9:50am -
 • Zijn het leugens, of heeft Rutte III dividenddementie?
  Er is een groeiende kloof tussen burgers en de politiek. Kiezers hebben geen vertrouwen in de…Het bericht Zijn het leugens, of heeft Rutte III dividenddementie? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 4 days ago 21 Apr 18, 9:43am -
 • Rob Scholte: ‘Dit heeft giga-consequenties voor mijn hele leven’
  Hoe nu verder met Rob Scholte, de kunstenaar die dinsdag zijn museum, woning en kunstverzameling verloor?…Het bericht Rob Scholte: ‘Dit heeft giga-consequenties voor mijn hele leven’ verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 5 days ago 20 Apr 18, 1:26pm -
 • Zuip u dood, nu het nog kan en mag
  Daar zitten die theeverslaafde droogkloten van DENK en NIDA alias Hamas Rotterdam achter: dat is het…Het bericht Zuip u dood, nu het nog kan en mag verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 5 days ago 20 Apr 18, 11:32am -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt