Gratis Link toevoegen


Wilt u graag uw site op mijnwebnieuws.nl hebben staan, met RSS feed en al. Vul het onderstaande formulier in en we kijken of het wat is. Afhankelijk van onze eigen ballotagecommissie wordt de link of RSS feed geplaatst of niet onder het motto “we zijn niet makkelijk“. Het mag ook een gewone link zijn maar met RSS feed trek je meer aandacht en bezoekers.

Bedrijven kunnen zich ook opgeven want we hebben sinds kort een speciale linkpagina voor bedrijven, dienstverleners, webshops en websites. Een link terug is verplicht omdat we zelf ook graag een beetje stijgen in Google en andere zoekmachines. Zet je een originele omschrijving bij de link, handig voor SEO doeleinden, dan zetten we die er gewoon bij. Het hoeft geen nieuwe roman te worden, gewoon een pakkend stuk tekst waardoor mensen die op de pagina terechtkomen echt zo iets hebben van: “daar moet ik op klikken.

Gratis Link toevoegen

 

Link naar website, rss feed en andere zaken

Dit is de plek waar je een link kan plaatsen naar je eigen of favoriete website. Wil je op een van de vele RSS-pagina’s terechtkomen, dan is het handig als je hier ook je RSS-feed bijzet. We gaan de link dan beoordelen en plaatsen, dat laatste is een beetje afhankelijk van de kwaliteit en continuïteit van de website. We verwachten wel een link terug, want dan hebben we er allebei iets aan.

Het maakt overigens niet uit wat voor website het is, behalve dan de websites met echt onzedelijk inhoud, haatdragende websites of andere rommel. Je merkt het vanzelf dat we het net niets vinden als we de link of RSS-feed niet plaatsen. Zit je categorie er niet bij, niet getreurd, we verzinnen er eentje of maken er speciaal eentje aan.

Een lekkere link naar een goede video of vreemd nieuws bericht

Heb je een fantastische link naar een video of een vreemd nieuws bericht waarvan je vindt dat die niet op Mijn Web Nieuws mag ontbreken, dan kan je die hieronder kwijt.

Hits: 9616