Mijn Web Nieuws | Opmerkelijk nieuws en video's

Alphen

 • nieuwStratenvoetbaltoernooi in Zegveld trekt 400 deelnemers
  Of je nu 6 jaar bent of 60, iedereen is welkom als deelnemer aan het jaarlijkse Stratenvoetbal-toernooi in Zegveld. Vierhonderd man was zaterdag op de been.
  - 37 mins ago 25 Jun 18, 7:02am -
 • nieuwPuzzelen is weer hip
  Puzzlingworld in Roelofarendsveen is een van de grootste webshops voor denkspellen en puzzels. Het bedrijf verkoopt onder andere het hele assortiment van Van Haasteren legpuzzels en organiseert het NK legpuzzelen.
  - 1 hour ago 25 Jun 18, 6:38am -
 • nieuwAanhouding na inbraak winkelcentrum Vromade in Bodegraven
  De politie heeft vannacht een persoon aangehouden die op heterdaad betrapt werd bij het plegen van een bedrijfsinbraak in winkelcentrum Vromade in Bodegraven.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 6:07am -
 • nieuwDankzij judolessen is het rustiger op het schoolplein
  Steeds meer scholen kiezen ervoor hun leerlingen judolessen te geven. ,,Het is onze droom dat ieder kind op de basisschool judo krijgt."
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 6:03am -
 • nieuwParallelroute A12 raakt uit de gratie bij automobilist
  De parallelweg en Amaliabrug naast de A12 raken uit de gratie. Waarom weet de provincie Zuid-Holland nog niet. De Moordrechtboog tussen de A12 en de A20 is wel enorm in trek.
  - 4 hours ago 25 Jun 18, 4:01am -
 • nieuw'Cora, leg die ene kilometer snel aan'
  Terwijl de gemeente Bodegraven-Reeuwijk al jaren lobbyt voor aanleg van de Bodegravenboog tussen N11 en A12, denkt de Alphense wethouder Gerard van As (Nieuw Elan, economische zaken) met een mailtje naar verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen de zaa…
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 4:42pm -
 • nieuwVandalen gooien over met jonge eendjes
  In Leimuiden hebben vandalen afgelopen nacht overgegooid met jonge eendjes. Een van de vogeltjes loopt daardoor nu mank.
  - 16 hours ago 24 Jun 18, 3:22pm -
 • nieuwWilde achtervolging op A12 eindigt in crash bij Reeuwijk
  Op de A12 heeft vanmiddag een achtervolging plaatsgevonden. Bij de afslag naar Reeuwijk heeft de politie vervolgens een zwarte Renault Clio aan de kant gezet en drie inzittenden in de boeien geslagen.
  - 17 hours ago 24 Jun 18, 2:22pm -
 • nieuwRomeinse topstukken van amateur-archeoloog te zien
  Nieuwsgierigen krijgen op Romeinendag, 30 juni, de kans topstukken uit de collectie van amateur-archeoloog Jan Hoogeveen (1918-1992) uit Alphen te bewonderen.
  - 18 hours ago 24 Jun 18, 1:29pm -
 • nieuwZakelijk flirtexpert: 'Ik krijg mensen in beweging'
  Op het moment dat Angelique van 't Riet na een afspraak bij een bedrijf wilde vertrekken, kwam de receptioniste naar haar toe. 'Ik zou de file inrijden, wilde ik daarom een banaan of appel mee voor onderweg?'
  - 19 hours ago 24 Jun 18, 12:51pm -

De Gelderlander

 • nieuwDit is het nieuwe thuisshirt van Feyenoord
  Met een tenue vol verwijzingen naar de oude tijden heeft Feyenoord vanmorgen het nieuwe thuisshirt voor het nieuwe seizoen gepresenteerd.
  - 18 mins ago 25 Jun 18, 7:21am -
 • nieuwMax Clark zoekt het geluk in Arnhem
  ARNHEM - Max Clark laat de Championship in voetbalwalhalla Engeland schieten voor een avontuur in de eredivisie. De Brit wil bij Vitesse zijn grenzen verleggen.
  - 24 mins ago 25 Jun 18, 7:15am -
 • nieuwMessi is jarig, maar een feestje blijft uit
  Geruchten over een vechtpartij en een ‘staatsgreep’ van de spelers zorgden voor nog meer onrust bij Argentinië dan er al was na de 0-3 nederlaag tegen Kroatië.
  - 30 mins ago 25 Jun 18, 7:09am -
 • nieuwTien miljoen extra voor luchtkwaliteit binnenstad in grote steden
  De luchtkwaliteit in alle Nederlandse binnensteden zal eind dit jaar voldoen aan de Europese waarden. Dat blijkt uit nieuwe prognoses, meldt staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) aan de Tweede Kamer.
  - 31 mins ago 25 Jun 18, 7:08am -
 • nieuwBanken ver achter met derivaten: 90 procent mkb'ers wacht nog op geld
  Tienduizenden mkb-ondernemers wachten nog steeds op compensatie voor hun rentederivaten. Banken zouden voor de zomer alle zaken beoordeeld hebben, maar zijn nog lang niet klaar. Ze verwachten de komende maanden een inhaalslag te maken.
  - 39 mins ago 25 Jun 18, 7:00am -
 • nieuwIn een tel zit de bek van de rottweiler om Joshua's hoofdje
  NIJMEGEN - Joshua's hoofdje is sinds vrijdag een lijnenspel. Tientallen hechtingen waren nodig om bijtwonden van meer dan tien centimeter te dichten bij de 3-jarige. Hij heeft japen óp zijn hoofd, maar ook in zijn gezicht.
  - 44 mins ago 25 Jun 18, 6:55am -
 • nieuwHolistische vroedvrouw na sterfgeval onder vuur
  WARNSVELD - Een baby is gestorven in de handen van een holistische vroedvrouw uit Warnsveld die al vele jaren geen bijscholing volgde. De Inspectie Gezondheidszorg klaagt Tanja Smeets aan.
  - 60 mins ago 25 Jun 18, 6:39am -
 • nieuw'Trump voert handelsvete met China verder op met noodwet'
  De Amerikaanse president Donald Trump is van plan zijn handelsoorlog met China nog verder te laten escaleren door beperkingen in te voeren op Chinese investeringen in Amerikaanse technologiebedrijven. Dat meldden ingewijden rond de kwestie.
  - 1 hour ago 25 Jun 18, 6:24am -
 • nieuw48 landen op WK? Kermis!
  Columnist Willem van Hanegem is geen voorstander van 48 landen op het WK. 'Het gaat de FIFA blijkbaar alleen maar om de commercie. Als voetballiefhebber word je daar niet vrolijk van.'
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 6:08am -
 • nieuwKabinet schiet bedreigde lokale politici te hulp met bijstandsteam
  Het kabinet schiet lokale en regionale politici als wethouders, burgemeesters en gedeputeerden te hulp bij het omgaan met agressie en geweld. Minister Kasja Ollongren van Binnenlandse Zaken richt een speciaal team op dat bedreigde collega’s kan ste…
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 6:01am -

Ad Utrecht

Amersfoort - AD

Apeldoorn - AD

 • nieuwOpluchting bij ondernemers en burgemeester Apeldoorn na aanhouding
  Dat er een verdachte is aangehouden in het onderzoek naar een reeks overvallen in Apeldoorn, zorgt voor opluchting bij ondernemers.
  - 12 hours ago 24 Jun 18, 7:41pm -
 • nieuwDrakenbotenrace eindigt in huwelijk
  Hoewel het Drakenbootfestival veel meer is dan alleen de drakenbootraces, zijn de wedstrijden wel de kern van het evenement. Vijftig buurtteams en verenigingsteams deden zondag mee en het eindigde in een huwelijksvoltrekking op het podium.
  - 12 hours ago 24 Jun 18, 7:41pm -
 • nieuwSintnicolaas: geen NK atletiek, wel volle bak roeien
  Tussen alle deelnemers aan de drakenboot-races in Apeldoorn roeide dit weekend ook een professioneel atleet mee: meerkamper Eelco Sintnicolaas. Hij ploegde dapper mee over het Apeldoorns Kanaal terwijl veel collega-atleten in Utrecht op het NK atleti…
  - 12 hours ago 24 Jun 18, 7:14pm -
 • nieuwDrakenbootfestival gezellig druk, maar niet te vol
  Totdat het begon te regenen werd steeds drukker zondagmiddag op het Drakenbootfestival in Apeldoorn, dat dit jaar zijn tweede editie beleefde op het Zwitsalterrein. Maar het was nooit overvol.
  - 13 hours ago 24 Jun 18, 6:52pm -
 • nieuwVerdachte opgepakt voor reeks overvallen in Apeldoorn
  Een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is opgepakt voor een reeks van vijf overvallen in Apeldoorn. De man is vanmiddag in Amsterdam in de boeien geslagen. ,,De verdachte wordt verdacht van het plegen van de vijf overvallen die vanaf…
  - 13 hours ago 24 Jun 18, 6:31pm -
 • nieuwJurassic World draait op openlucht filmfestival Apeldoorn
  Jurassic World: Fallen Kingdom is een van de films die deze zomer te zien zijn tijdens het Vue Openlucht Filmfestival in Apeldoorn.
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 4:42pm -
 • nieuwGroen licht voor bouwplan Juliana-locatie Apeldoorn
  De voorbereidingen voor de bouw van woningen en zorgvoorzieningen op de Juliana-locatie in Apeldoorn kunnen doorgaan. De Raad van State wijst bezwaren van de Stichting Werkgroep Milieuzorg Apeldoorn tegen bomenkap, af.
  - 16 hours ago 24 Jun 18, 4:02pm -
 • nieuwSerieuze droogte in Gelderland nog geen knelpunt
  Delen van Gelderland kampen met een flink neerslagtekort. Het gaat met name om de Achterhoek en het noorden van de Veluwe, hoewel de droogte ook elders in het land opspeelt. Toch is er nog geen sprake van een extreme situatie.
  - 17 hours ago 24 Jun 18, 2:49pm -
 • nieuwBruidegommen en oliesjeiks racen door Apeldoorns kanaal
  Omdat de weersvoorspellingen een beetje slecht waren, is het Apeldoorns publiek niet massaal uitgerukt om zondagmiddag bij het Drakenbootfestival te gaan kijken. Daardoor is het een gezellig drukte en niet te vol.
  - 18 hours ago 24 Jun 18, 1:32pm -
 • nieuwYanien uit Apeldoorn werd als kind ontvoerd voor adoptie: Ik ging kapot van verdriet
  Help ons bij de zoektocht naar de waarheid. Het is de diepste wens van Indonesische adoptiekinderen die tussen 1973 en 1983 illegaal naar Nederland kwamen en nu hun biologische familie willen vinden. Ze zoeken financiële steun voor een rechtszaak te…
  - 23 hours ago 24 Jun 18, 9:00am -

de Stentor - Deventer

 • nieuwMiljonair worden? Begin een coffeeshop
  Wie miljonair wil worden: begin een coffeeshop. Vierkante meters zijn niet belangrijk en de locatie mag gerust onooglijk zijn. En op topdagen stroomt het geld binnen. Na Deventer blijkt ook in Doetinchem de belangstelling van ondernemers groot voor e…
  - 7 mins ago 25 Jun 18, 7:32am -
 • nieuwTurkse Nederlanders vieren geclaimde overwinning Erdogan in Deventer
  Feest in de Keizerstraat in Deventer. Enkele tientallen Nederlandse Turken vierden zondagavond de geclaimde overwinning van Erdogan. Ze stonden pal voor het Turks consulaat. Dansend, zingend en toeterend. ,,Ik heb echt staan juichen!”
  - 11 hours ago 24 Jun 18, 8:45pm -
 • nieuwNieuwe vlooienmarkt Platvoet in trek bij Deventenaren
  De nieuwe vlooienmarkt op het evenemententerrein op de Platvoet in Deventer lijkt een schot in de roos. Zondag stonden al vroeg lange rijen voor het terrein, waar particulieren een kraampje hadden gehuurd.
  - 14 hours ago 24 Jun 18, 5:55pm -
 • nieuwRoparun Friends Voorst verblijdt Team 90 met tweeduizend euro
  De vriendengroep Roparun Friends Voorst heeft zaterdag een cheque van tweeduizend euro overhandigd aan Team 90, dat deelnam aan de Roparun. Op eerste pinksterdag kwamen de lopers door Voorst. De deelnemers zamelen met hun prestatie geld in voor mense…
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 5:08pm -
 • nieuwBedrijfsbus kantelt op A1 door klapband
  Een vrouw is zondagmiddag op de A1 gewond geraakt, toen de bestelbus waarin ze zat kantelde.
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 4:21pm -
 • nieuwBuurtbewoners verplaatsen zwembad Rode Dorp Deventer
  Buurtbewoners van het Rode Dorp in Deventer hebben zondag het buurtzwembad verplaatst naar twee voortuinen. Op aandringen van de gemeente moesten ze het bad, dat sinds april op de stoep in de Landstraat stond, weghalen. Om veiligheidsredenen mocht he…
  - 16 hours ago 24 Jun 18, 3:44pm -
 • nieuwArrestaties na vechtpartij op de Brink in Deventer
  Na een vechtpartij op de Brink in Deventer heeft de politie vannacht drie personen opgepakt. Eén van de verdachten werd gebeten door een politiehond.
  - 22 hours ago 24 Jun 18, 9:32am -
 • nieuwTerug op de rampplek: 'Dit was het kloppend hart van Talamini'
  Een kreet van geluk klinkt over een ogenschijnlijk leeg terrein in Twello. Behalve beton, een paar afgebroken metalen constructiepalen en wat verdwaalde pallets lijkt hier niets te halen. Maar Manuela Talamini heeft zojuist een vondst van waarde geda…
  - 23 hours ago 24 Jun 18, 8:30am -
 • nieuw'Hokje in, hokje uit' op Roze Zaterdag in Deventer
  Voor Sander Koomen (34) uit Dordrecht en zijn gezin draait een dagje Deventer uit op één grote speurtocht. Aan de hand van het spel Flikken Deventer – een wandeling waarbij een fictieve moord moet worden opgelost – komen ze in elke hoek en stee…
  - 24 hours ago 24 Jun 18, 8:05am -
 • nieuwGemist? Voetbal is oorlog, kijk maar
  Heimelijk appende vrachtwagenchauffeurs moeten oppassen, de politie zet een touringcar in om ze te kunnen betrappen. In Zwolle is het nog steeds de vraag of winkeliers hun deuren binnenkort ook op zondag mogen openen, de ChristenUnie keert zich tegen…
  - 24 hours ago 24 Jun 18, 8:00am -

Regionaal nieuws Kampen

 • nieuwKamper fietsendief op heterdaad betrapt
  Na een melding van een oplettende buurtbewoner heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een fietsendief op heterdaad aangehouden aan de Burgwal in Kampen.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:13am -
 • nieuwEven snel onder afzetlint bij stadsbrug in Kampen door? Boete!
  Wie de renovatiewerkzaamheden aan de Kamper stadsbrug verstoort, kan rekenen op een fikse boete.
  - 18 hours ago 24 Jun 18, 1:45pm -
 • nieuwGemist? Voetbal is oorlog, kijk maar
  Heimelijk appende vrachtwagenchauffeurs moeten oppassen, de politie zet een touringcar in om ze te kunnen betrappen. In Zwolle is het nog steeds de vraag of winkeliers hun deuren binnenkort ook op zondag mogen openen, de ChristenUnie keert zich tegen…
  - 24 hours ago 24 Jun 18, 8:00am -
 • Waarom strooit iemand witte blokjes in Kamper Stadspark?
  In het Kamper stadspark liggen vreemde witte blokjes op de grond. Wijkagent Jean Louis Becker vraagt zich af waarom een onbekende man met een bakfiets deze witte blokjes op de grond strooit.
  - 1 day ago 23 Jun 18, 7:53pm -
 • Toeristen verlaten Kampen voortaan met goodiebag
  Een goodiebag voor de geïnteresseerde bezoeker aan Kampen. Dat is het winnende idee, afkomstig van Jan Troost, onder meer voorzitter van Tourist Info. De gevulde promotietas heeft volgens de jury gewonnen vanwege een combinatie van factoren. ,,Het s…
  - 2 days ago 23 Jun 18, 12:15pm -
 • Zomers weer in aantocht: regionale hittegolf ligt op de loer
  Het Oosten van het land kan zich opmaken voor tropische temperaturen komende week. Vanaf dinsdag stijgen de temperaturen naar 25 graden. Volgend weekend is regionaal zelfs kans op een hittegolf.
  - 2 days ago 23 Jun 18, 9:45am -
 • Politie plukt verdwaalde fietser van N50
  Een verdwaalde fietser is vanmorgen van de N50 geplukt door de politie. Hij moest naar Zwolle, maar was de weg kwijtgeraakt.
  - 2 days ago 23 Jun 18, 8:45am -
 • Lokalen verzilveren verkiezingsuitslag, CDA aan zijlijn
  Drie maanden is er op stadhuizen keihard onderhandeld over nieuwe colleges. Op Deventer na hebben alle gemeenten in deze regio een nieuw bestuur. Tijd om de balans op te maken. Welke partijen hebben de verkiezingsuitslag verzilverd, wie valt buiten d…
  - 2 days ago 23 Jun 18, 6:49am -
 • Huishoudelijke hulp wordt bijna 4 ton per jaar duurder in Kampen
  De gemeente Kampen is vanaf 2019 jaarlijks minimaal 369.000 euro duurder uit met huishoudelijke hulp. Na het uurtarief voor de poetshulp stijgt nu ook de uurprijs voor de gespecialiseerde thuishulp met 17 procent. De Kampenaar merkt er niets van, ste…
  - 2 days ago 23 Jun 18, 4:45am -
 • Bierkrattenmuur voor getrouwde Bart Biersteker uit IJsselmuiden
  „Als jullie maar niks uithalen in mijn huis," zei Bart Biersteker uit IJsselmuiden nog tegen zijn vrienden. Bart is vandaag in het huwelijksbootje getreden met zijn geliefde Sannerijn van der Steeg. En wat doe je als vriendengroep als er iemand gaa…
  - 3 days ago 22 Jun 18, 6:58pm -

Leeuwarder Courant

Arnhem - AD

 • nieuw‘Groen lintje’ voor Renkumse duizendknoopbrigade
  RENKUM - De Renkumse duizendknoopbrigade heeft zaterdag van GroenLinks, de grootste fractie in de Renkumse coalitie, een ‘groen lintje’ gekregen voor haar inzet bij de bestrijding van de duizendknoop.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:51am -
 • nieuwRozendaal viert trots het 200-jarig bestaan
  ROZENDAAL - De gemeente Rozendaal bestaat exact 200 jaar en daar zijn ze trots op in het kasteeldorp. Het jubileum werd zondag groots gevierd, met diverse activiteiten rond het kloppend hart van Rozendaal: het kasteel. Het dorp liep uit.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:45am -
 • nieuwArnhem doet er alles aan om van WK skaten een succes te maken
  ARNHEM - Arnhem staat begin juli vier dagen bol van de 'urban sports'. Rond het WK Inline Skate & Freestyle in de stad wordt een heel randprogramma opgetrokken dat voor iedereen toegankelijk is.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:40am -
 • nieuwModefestival doet het goed in voormalig V&D-pand
  ARNHEM - Het tijdelijke eigen pand van het Fashion & Design Festival Arnhem (FDFA) is een schot in de roos. Ook afgelopen weekeinde keken vele modeliefhebbers weer hun ogen uit in het voormalige V&D-pand.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:30am -
 • nieuwArnhem wil meer blauw op straat
  ARNHEM - Er moeten meer wijkagenten komen in Arnhem. Dat laat burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem desgevraagd weten. Hij hoopt te profiteren van de 226 agenten die de politieregio Oost-Nederland binnen vier jaar krijgt toebedeeld.
  - 2 hours ago 25 Jun 18, 5:15am -
 • nieuwVuurwapengevaarlijke verdachte niet aangetroffen op toilet fastfoodketen
  ARNHEM - De politie heeft zondagavond rond 21.00 uur de McDonald's bij het GelreDome ontruimd. Agenten in kogelwerende vesten waren op zoek naar een verdachte die eerder op de avond in Arnhem-Zuid vanuit een rijdende auto zou hebben geschoten met een…
  - 12 hours ago 24 Jun 18, 7:59pm -
 • nieuwWeer Grijze Wolvengebaar in Arnhem
  ARNHEM - Tijdens de optocht van het Turks Festival in Arnhem zondagmiddag hebben enkele deelnemers het Grijze Wolven-gebaar gemaakt; wijsvinger en pink omhoog, de duim geplakt tegen de middelste vingers. Erg jammer, vindt vice-voorzitter Abuzet Bozb…
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 4:45pm -
 • nieuwVerzetsmonument in Arnhem beklad: 'Ik ben woedend'
  ARNHEM - Het Arnhemse Verzetsmonument van kunstenaars Jouke Hoogland en Jos Pauw is dit weekeinde vernield. Het zit vol graffiti, op alle kanten. Hoogland is woedend.
  - 15 hours ago 24 Jun 18, 4:31pm -
 • nieuwWonen aan het water in Eimerseiland in Arnhem-Zuid
  ARNHEM - Blauwhoed en Bots Bouwgroep gaan een nieuw buurtje bouwen op een deels kunstmatig aangelegd schiereiland in de Immerlooplas bij de wijk Eimersweide in Arnhem-Zuid.
  - 23 hours ago 24 Jun 18, 8:39am -
 • 'Onze geschiedenis is deel van de Nederlandse cultuur'
  ARNHEM - Barbara Esseboom stamt af van tot slaaf gemaakten die op de plantages werkten. ,,Vanaf het moment dat mijn voorouders naar een Nederlandse kolonie zijn gebracht, horen wij bij dit land.''
  - 1 day ago 24 Jun 18, 5:19am -

Zwarte Water Krant

Bergen op Zoom - AD

Breda - AD

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Scroll Up
Share This