Mijn Web Nieuws | Opmerkelijk nieuws en video's
Menu

Nijmegen - AD

 • nieuwHet huis van Willie verzakt, 'Groningse toestanden' in Groesbeek
  GROESBEEK - Het huis van Willie Kamps aan de Bosstraat in Groesbeek is aan het verzakken. De vloeren en muren vertonen scheuren; deuren klemmen. De oorzaak? ,,Wateroverlast’’, zegt Kamps.
  - 1 hour ago 18 Aug 18, 3:26pm -
 • nieuwPolitie zoek getuigen van berovingen in Nijmegen
  NIJMEGEN - De politie is naarstig op zoek naar mensen die iets hebben gezien van twee berovingen, afgelopen dinsdagochtend.
  - 2 hours ago 18 Aug 18, 2:46pm -
 • nieuwKrasse wielerheldensjezen door de regio
  NIJMEGEN - Jan Janssen - de man die precies 50 jaar geleden de Tour de France won - nog eens voorbij zien flitsen? Of toekijken hoe Hennie Kuiper, oud-Olympisch én wereldkampioen, de pedalen geselt. Het kan, als je goed oplet, op dinsdag 11 septembe…
  - 2 hours ago 18 Aug 18, 2:21pm -
 • nieuwUbi tu gaia ibi ego gaius bij Oriëntalis
  HEILIG LANDSTICHTING – Bij Oriëntalis werd zaterdagmiddag het Ubi tu gaia ibi ego gaius uitgesproken. Het is de Romeinse versie van het ja-woord dat bij het huwelijk wordt uitgesproken. Zaterdag trouwden Svenja Fabian (47) en Matthias Fabian (52).…
  - 2 hours ago 18 Aug 18, 2:10pm -
 • nieuwBerg en Dalse mantelzorgers genieten van welverdiende vakantielunch
  OOIJ – Maar liefst 80 mantelzorgers uit heel de gemeente Berg en Dal hebben zaterdagmiddag in Dorpshuis De Sprong in Ooij volop kunnen genieten van een welverdiende vakantielunch.
  - 3 hours ago 18 Aug 18, 1:09pm -
 • nieuwVierde generatie neemt schoenmakerij over
  NIJMEGEN - Schoenmakerij Tweehuysen in Nijmegen bestaat dit jaar 85 jaar. De zaak zal nog lange tijd blijven bestaan. Dochter Saskia neemt de schoenmakerij over. Ze is de vierde generatie Tweehuysen.
  - 7 hours ago 18 Aug 18, 9:44am -
 • nieuw10.000 euro beloning na diefstal Breitlings en dure sneakers in Nijmegen
  NIJMEGEN - De bewoner van een rijtjeshuis in de Nijmeegse wijk Tolhuis looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders van een woninginbraak. Dinsdag werd op klaarlichte dag voor een fiks bedrag buitgemaakt. Veel sp…
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:45am -
 • nieuwWoning Danny M. werkte als een magneet op criminelen
  NIJMEGEN - Criminelen hadden de woning van Danny M. in Nijmegen de laatste tijd in het vizier. Deskundigen prijzen de daadkracht van burgemeester Bruls om het huis te sluiten.
  - 11 hours ago 18 Aug 18, 5:04am -
 • Jeugdmarkt sluit kindervakantieweek af
  GROESBEEK – De 50ste editie van het Kinder Vakantie Werk Groesbeek is vrijdag afgesloten met de traditionele Jeugdmarkt op de parkeerplaats van De Treffers aan het Nijerf in Groesbeek.
  - 1 day ago 17 Aug 18, 2:26pm -
 • Groesbeker Niels is wereldkampioen modelvliegen vrije vlucht
  BORDEAUX/ GROESBEEK – De Groesbeker Niels Wijnhoven (29) heeft afgelopen dinsdag de internationale World Cup Wedstrijd modelvliegen vrije vlucht gewonnen in Bordeaux (Frankrijk).
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:51pm -

Rivierenland - AD

Rosendaal - AD

 • nieuwMidzomerfeesten op eigen plein
  BOSSCHENHOOFD - De tent voor de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd is dit jaar iets kleiner, maar daar staat tegenover dat hij voor de eerste keer op het Midzomerplein staat.
  - 2 hours ago 18 Aug 18, 2:00pm -
 • nieuwNajaarskermis groeit weer in Roosendaal
  ROOSENDAAL - De grote Roosendaalse najaarskermis is gegroeid vergeleken met die van vorig jaar met rond de 85 items, waarvan bijna de helft attracties zijn.
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:00am -
 • nieuwVrijwillige boswachter weet alle antwoorden in Visdonk
  ROOSENDAAL - In Visdonk gaan vandaag vijf vrijwillige boswachters aan de slag. Omdat het publiek dat wil. Natuurlijk gaan heel veel vragen over de enorme schade die de sterke valwind eind juli in natuurgebied Landgoed Visdonk aanrichtte. Maar ook op…
  - 10 hours ago 18 Aug 18, 6:00am -
 • nieuwLaatste Kingdom festival op Vrouwenhof in Roosendaal
  ROOSENDAAL - Het Kingdom Festival gaat op zaterdag 8 september voor de laatste keer plaats vinden op het Vrouwenhof park. Organisator Tom Onrust hoopt dat er een nieuwe skatebaan in Roosendaal gaat komen.
  - 22 hours ago 17 Aug 18, 6:00pm -
 • Oudenbosch viert het laatste vrije weekeinde
  OUDENBOSCH - Hoewel er niet veel reclameborden in de straten hangen en het wat minder onder de aandacht is gebracht, begint Oudenbosch vandaag om 14.00 uur met de kermis en morgen (zaterdag) al om 11.00 uur met de grote zomerbraderie.
  - 1 day ago 17 Aug 18, 11:23am -
 • Roosendaal maakt zich op voor zijn verjaardagsfeest
  ROOSENDAAL - De feestweek rond het 750-jarig bestaan van de stad Roosendaal is in september. Het grootste succes is echter al bereikt: al die honderden Roosendalers die samen de handen uit de mouwen steken om er een geweldig volksfeest van te maken.
  - 1 day ago 17 Aug 18, 9:47am -
 • Eindelijk eigen opslag voor openluchttheater Nispen
  NISPEN - Het heeft enige voorbereiding gekost maar Mariska Wagemakers van Openluchttheater Nispen kon donderdag eindelijk een eigen opslagcontainer in gebruik nemen.
  - 1 day ago 17 Aug 18, 7:40am -
 • Gezocht: Brabantse Adonis voor film
  SCHIJF/ROTTERDAM - Dichtbij, herkenbaar en wéér behoorlijk ‘lichamelijk’. Deze steekwoorden typeren het nieuwste project van de uit Schijf afkomstige Angelo Raaijmakers: Ik, Adonis. Na Corn, zijn opzienbarende bijdrage aan de VPRO-serie Vieze F…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 5:45am -
 • Puzzelen met kerkschatten van Bernardus in Wouw en Halderberge
  WOUW/HALDERBERGE - Verwacht geen grootse kunsttentoonstelling of zware historische lezingen. Nee, de Bernardusdagen zijn juist bedoeld om bijna vergeten pareltjes in vier West-Brabantse kerken onder de aandacht te brengen, legt initiatiefneemster Bea…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 5:00am -
 • Wennen aan geursensatie van meurende gft-bakken
  Ze hebben een 'vies' beroep, de mensen die de hoofdrol spelen in onze zomerserie 'Vuile Handen'. We vergeten vaak dat ze er zijn. Zij die letterlijk onze rommel opruimen, de vieze klussen doen. Zonder morren. Met liefde voor hun 'vieze' beroep. Wij m…
  - 2 days ago 16 Aug 18, 7:26pm -

Rotterdam - AD

 • nieuwFamilie na half jaar nog niks wijzer over dood Orlando (17)
  De familie van Orlando Boldewijn uit Rotterdam, die onder verdachte omstandigheden in de Haagse wijk Ypenburg om het leven kwam, is nog altijd niks wijzer. Vandaag is het precies een half jaar geleden dat de 17-jarige jongen verdween.
  - 17 mins ago 18 Aug 18, 4:12pm -
 • nieuwWinkeldief steelt paar schoenen van 3.300 euro
  Een winkeldief heeft geprobeerd een paar schoenen ter waarde van 3.300 euro te stelen. De beveiligers van de winkel en de politie konden voorkomen dat de dief er vandoor ging met de krokodillenleren stappers.
  - 23 mins ago 18 Aug 18, 4:06pm -
 • nieuwBrand in tuinhuisje Rotterdams volkstuincomplex Eigenhof
  De brandweer is bezig een brand te blussen op volkstuincomplex Eigenhof aan de Overschiese Kleiweg in Rotterdam. Daar is een tuinhuisje in de fik gevlogen.
  - 52 mins ago 18 Aug 18, 3:37pm -
 • nieuwFlyeractie voor vermiste Nsimire (14) op Zuidplein
  Er wordt opnieuw een flyeractie in Rotterdam gehouden in de hoop om meer informatie te krijgen over de al weken vermiste Nsimire Massembo. Om 16.15 uur worden er in winkelcentrum Zuidplein flyers met informatie over uitgedeeld.
  - 3 hours ago 18 Aug 18, 1:09pm -
 • nieuwDe kleine lettertjes
  Ik zal netjes blijven. Nou ja, dat is een voornemen hè, geen garantie.
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:47pm -
 • nieuwRotterdam krijgt varend lng-tankstation
  De bunkerschepen die sinds jaar en dag in de Rotterdamse haven met stookolie rondvaren, krijgen in december gezelschap van een schonebrandstofboot.
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:39pm -
 • nieuwWerkzoekenden hebben de banen voor het uitzoeken in de binnenstad
  Winkeliers in het centrum van Rotterdam zijn hard op zoek naar nieuwe werknemers. Werkzoekenden hebben het letterlijk voor het uitzoeken.
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:30pm -
 • nieuwExport Hoeksche Waard staat onder druk door Brexit
  Exportbedrijven in de Hoeksche Waard werken meerdere scenario’s uit, zodat ze direct kunnen handelen wanneer Groot-Brittannië volgend voorjaar uit de Europese Unie (EU) stapt. De Brexit zet hun logistiek onder flinke druk, want de huidige producti…
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:24am -
 • nieuwVaker schonere brandstof bij tankopslagbedrijf Vopak
  Tankopslagconcern Vopak verbouwt z'n grote Europoort-terminal in de Rotterdamse haven vanwege de komst van nieuwe, schonere scheepsbrandstoffen.
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:04am -
 • nieuwJaarlijks feestje moet Capelle laten bruisen
  Capelle moet meer bruisen, dat vindt het college. Daarom wordt deze september een jaarlijks stadsfeest geïntroduceerd. Tijdens Capelle Bruijst op 22 september treden artiesten Jennie Lena, Re-Play, de Capelse Marvin Dee, Kimberly van The Voice en Me…
  - 6 hours ago 18 Aug 18, 10:57am -

Tilburg - AD

Voorne Putten - AD

 • nieuwPolitie: bende zit mogelijk achter vele auto- en camperinbraken
  De politie onderzoekt of zeven verdachten die deze week zijn opgepakt achter een grote reeks inbraken in auto's en campers zitten langs de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust.
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:08pm -
 • nieuwInwoners wakker door hardblazend geluid
  Een hardblazend geluid heeft afgelopen nacht bewoners van Rozenburg, Maassluis en Vlaardingen uit de slaap gehouden. Bij de meldkamer van de DCMR Milieudienst Rijnmond kwamen tussen 03.10 en 03.30 uur ruim dertig klachten binnen.
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:00pm -
 • nieuwBioscoop Tivoli Hellevoetsluis gaat op de schop
  Bioscoop Tivoli in Hellevoetsluis wordt flink verbouwd. Het aanzien verandert, de bovenverdieping wordt uitgebouwd, er komen tientallen zitjes bij en de bar wordt groter. Daarmee stelt het filmhuis na jarenlange verhuisplannen die op niets uitliepen…
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:53am -
 • nieuw'Kinderen stonden te huilen bij weghalen speeltuin'
  Bewoners in de Spijkenisserwijk Groenewoud zijn boos over het weghalen van een speeltuin aan de Lindenstraat. ,,Kinderen stonden gisteren bij het weghalen van de speeltoestellen te huilen'', beschrijft bewoonster Gertruud Scholte.
  - 7 hours ago 18 Aug 18, 9:26am -
 • Foutje: dorpskerk Oostvoorne in de steigers bij expositie
  De gemeente Westvoorne heeft bij de planning van de renovatie van de Dorpskerk in Oostvoorne geen rekening gehouden met de foto-expositie Oostvoorne in Vroeger Tijden in de kerk.
  - 1 day ago 17 Aug 18, 3:30pm -
 • Hellevoeter mag niet meer bedelen bij moeder (80) die hem al 3 miljoen gaf
  Een 60-jarige Hellevoeter mag van de rechter niet langer om geld bedelen bij zijn moeder van 80 jaar. ,,U heeft de afgelopen jaren al drie miljoen euro van haar ontvangen en toch heeft u nu een schuld van 30.000 euro'', zei de magistraat vandaag hoo…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 2:14pm -
 • Werk ligt stil na stofklachten
  Het uitrijden van staalslakken in de polder tussen Hellevoetsluis en Rockanje ligt stil vanwege het vele stof dat vrijkomt. ,,Onze paarden lopen te hoesten.''
  - 1 day ago 17 Aug 18, 10:53am -
 • Straks vier tuktuks in Spijkenisse
  De nieuwe busvervoerder EBS wil in december minimaal vier elektrische tuktuks stationeren bij metrostation Spijkenisse-Centrum. ,,De bedoeling is dat het er later op Voorne-Putten meer worden."
  - 1 day ago 17 Aug 18, 7:43am -
 • Alles voor de superfoto: Roderick gaat kitesurfen op gifmeer
  Roderick Pijls (26) bereidt zich voor op een bizarre uitdaging. Volgende maand gaat hij met gevaar voor eigen leven kitesurfen op een gifmeer in Tanzania. Het gebeurt om een wereldfoto te maken. ,,Iedereen vraagt me: waarom wil je dit?’’
  - 1 day ago 17 Aug 18, 6:00am -
 • Maasvlakte krijgt 's werelds grootste windmolen op land
  Met een tiphoogte van 245 meter komt op de Maasvlakte 's werelds grootste windmolen op land. Het gevaarte met 110 meter lange wieken is de eerste van een nieuwe generatie windturbines.
  - 2 days ago 17 Aug 18, 4:23am -

RTV Oost

Dalfsennet - NIeuws uit Dalfsen

 • nieuwDalfsenaar Maarten Pouwels scoort bij droomdebuut voor Go Ahead Eagles
  DALFSEN – DEVENTER – Maarten Pouwels uit Dalfsen beleefde vrijdagavond een droomdebuut voor Go Ahead Eagles. Amper vijf minuten in het veld promoveerde de spits zijn eerste balcontact in het profvoetbal direct tot doelpunt. De Eagles wonnen de we…
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:00am -
 • nieuwPortemonnee verloren en weer terug
  DALFSEN – Vanochtend rond 10.45 uur ben ik in het centrum van Dalfsen mijn portemonnee verloren. Het gaat om een bruine leren portemonnee met volledige inhoud. Bankpassen, rijbewijs, verzekering etc. Inhoud staat op de naam van: E van Z. De portemo…
  - 6 hours ago 18 Aug 18, 10:19am -
 • nieuwEen geweldig feest met Harten 10 op de camping
  STERREBOS – Het dak ging er af gisteren in het Sterrebos. Eerst was er een verkorte bingoavond voor de gasten. Deze was speciaal eerder afgelopen vanwege een live optreden van Harten Tien. Ze hebben het daar geweten in het bos. Wat een sfeer, prac…
  - 7 hours ago 18 Aug 18, 9:41am -
 • nieuwOpen Dag Centrum Isis Sofia
  DALFSEN – Van harte welkom op de Open Dag van Centrum Isis Sofia. Isis Sofia ligt in het mooie Vechtdal van de gemeente Dalfsen, buiten de bebouwde kom maar toch dicht bij het dorp. De ligging midden in de natuur aan een zandpad maakt dat je al sne…
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:38am -
 • nieuwProvak Schutte rolstoelvriendelijk
  DALFSEN – Provak Schutte heeft  vandaag de toegangsdeur van de winkel aangepast en verandert in een automatische deur, zodat  mensen met een rollator of scoutmobiel nog gemakkelijker onze winkel kunnen bezoeken.  
  - 17 hours ago 17 Aug 18, 11:22pm -
 • nieuwSpringwedstrijd rijvereniging Nieuwleusen
  NIEUWLEUSEN – Zaterdag  25 augustus organiseert Hippisch Nieuwleusen de laatste wedstrijd van het outdoor seizoen 2018. Inmiddels is het traditie geworden dat er na het jaarlijkse grote concours welke in juni wordt gehouden,  er in augustus een k…
  - 17 hours ago 17 Aug 18, 11:16pm -
 • Pompdagen programma zaterdag
  HEINO – Ook in het weekeind is er van alles te doen bij de 31e editie van de pompdagen. Zaterdags is altijd dé dag. Dat moet je mee maken. Hieronder het programma: Zaterdag Programma en tijden onder voorbehoud van wijzigingen. 09.00 – 15.00 uur…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 4:00pm -
 • Terrassentocht
  DALFSEN – Dit weekend zwemt Maarten van der Weijden de Elfstedentocht. Maar ook in Dalfsen wordt op hoog niveau gezwommen, 7 triatleten zwemmen de terrassentocht als opvolger van het Rondje pontje die voor het eerst werd gezwommen op 9 augustus 201…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 12:27pm -
 • Dalfser Cup Golftournooi
  DALFSEN – Jubileumeditie Dalfser Cup.  De Dalfser Cup is een golftoernooi, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Dat hebben de voorgaande edities al laten zien. En nu een jubileumeditie, Wij willen er daarom een extra mooi evenement van…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 11:33am -
 • Sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord
  OMMEN – DALMSHOLTE – Donderdag 16 augustus bezochten medewerkers van GGD IJsselland weer de jongerencamping Dennenoord in Ommen. Het is een jaarlijkse activiteit van de GGD om condooms uit te delen en met jongeren te praten over veilige seks.  …
  - 1 day ago 17 Aug 18, 10:08am -

Westland - AD

Woerden - AD

 • nieuwScooterrijder gewond na botsing op Hollandbaan
  Op de Hollandbaan in Woerden zijn vandaag twee scooterrijders met elkaar in botsing gekomen. Een van de twee scooterrijders raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
  - 4 mins ago 18 Aug 18, 4:25pm -
 • nieuwMannen leren een potje koken in voetbalkantine
  Zes mannen kunnen de komende weken leren koken in de kantine van voetbalclub BSC in Benthuizen. Joke de Vries, actief als vrijwilliger bij Actief Rijnwoude, bedacht de workshop nadat ze met twee mannen in gesprek was geraakt over eten koken.
  - 3 hours ago 18 Aug 18, 1:34pm -
 • nieuwGamers slapen tijdens WK Mario Kart op de bank
  Het gebrek aan hotelkamers in Alphen kwam de afgelopen dagen weer pijnlijk aan het licht tijdens de voorbereiding van het WK Mario Kart. Het was nog knap lastig om voor alle zestig deelnemers een slaapplaats te vinden. Vandaag is de laatste dag van h…
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:51am -
 • nieuwGoudse kaasfondue blijft een raadsel
  Naast een stijlvol Spaans paar krijgen we in restaurant Gewoon Gouds lauwe wijn en een asbak met peuken. Het recept van de lekkere Goudse kaasfondue gaat aan onze neus voorbij. Het dessert is een origineel idee met een moeilijk eetbaar resultaat.
  - 6 hours ago 18 Aug 18, 10:15am -
 • nieuwAlles moet kloppen voor wielrenner Dion Beukeboom
  Als elke vezel in zijn lijf in topvorm is, als zijn materiaal echt het allerbeste materiaal blijkt te zijn en als hij mentaal de grootste stormen kan doorstaan, dan kan de door de Alphenaren Hans de Bruin en Richard Vlasman begeleide Dion Beukeboom h…
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:45am -
 • nieuwHenk Jan Kok helpt Maarten van der Weijden tijdens monstertocht
  Henk Jan Kok uit Vinkeveen staat vanaf vandaag zwemmer Maarten van der Weijden bij tijdens zijn zwemtocht voor het goede doel.
  - 9 hours ago 18 Aug 18, 7:55am -
 • nieuwTennisster Lemoine wint toernooi in Gran Canaria
  Quirine Lemoine heeft gisteren in het damesdubbel het ITF-toernooi in Gran Canaria gewonnen. De Woerdense tennisster bleek samen met haar landgenote Eva Wacannoo in de finale te sterk voor het Brits/Zweedse koppel Emily Arbuthnott en Mirjam Bjorklund…
  - 10 hours ago 18 Aug 18, 6:56am -
 • nieuwRamkraak op Woerdense winkel was om gokschuld
  De man die met een auto een winkelpui in Woerden ramde wacht mogelijk een taakstraf. Het Openbaar Ministerie (OM) was fel, maar eiste in plaats van een celstraf de hoogst mogelijk werkstraf van 240 uur en een jaar voorwaardelijke celstraf.
  - 11 hours ago 18 Aug 18, 5:11am -
 • nieuwOlympisch kampioen Van der Weijden 'op schema' bij Elfstedenzwemtocht
  Maarten van der Weijden is zaterdag in alle vroegte begonnen aan zijn Elfstedenzwemtocht van bijna 200 kilometer, waarmee hij geld inzamelt voor kankeronderzoek. De zwemmer wordt bijgestaan door Henk Jan Kok uit Vinkeveen, die met zijn sloep voor de…
  - 12 hours ago 18 Aug 18, 4:25am -
 • nieuwHondenuitrenveld in Harmelen Noord kan er nog dit jaar zijn
  Het hondenuitrenveld in Harmelen Noord kan er nog dit jaar zijn. ,,Dat denk ik wel'', zegt Gerard Mosterd, projectleider uitvoering hondenbeleid bij de gemeente Woerden.
  - 20 hours ago 17 Aug 18, 8:43pm -

Zeeland - AD

 • nieuwZwemmers voor de kust van Vlissingen opgelet: olie op het water
  VLISSINGEN - Zwemmers op het Nollestrand en Badstrand in Vlissingen moeten extra oppassen. Een meter of 800 voor de kust drijft op de Westerschelde een kleine hoeveelheid olie op het water. Daarom is op de stranden de gele vlag gehesen.
  - 3 hours ago 18 Aug 18, 1:58pm -
 • nieuwKofi Annan trad in Middelburg in voetsporen van Nelson Mandela
  MIDDELBURG - Kofi Annan was op 8 mei 2004 niet persoonlijk aanwezig in Middelburg tijdens de uitreiking van de Four Freedoms Awards. De toen nog secretaris-generaal van de Verenigde Naties sprak die zaterdag de gasten in de Nieuwe Kerk in Middelburg…
  - 5 hours ago 18 Aug 18, 11:00am -
 • nieuwAuberge des Moules in Philippine ademt de zee
  Auberge des Moules in Philippine doet niet aan tierelantijntjes op het bord. Alles draait om de producten zelf.
  - 6 hours ago 18 Aug 18, 10:00am -
 • nieuwCampinglife
  Het lijkt wel of het leven op de camping veel makkelijker, en in ieder geval simpeler, is dan thuis. De boel laten we de boel, de dagen glijden in een soort van roes voorbij en het lijkt wel of alles vanzelf gaat en tijd geen rol speelt.
  - 7 hours ago 18 Aug 18, 9:00am -
 • nieuwAlgenboter en kapiteinsbrood op het Lekker Zeeuws Kindermenu
  OOSTKAPELLE - Er wordt deze vakantie druk gekookt door kinderen. Nee, geen gewone gerechten maar spannende hapjes met bijzondere Zeeuwse ingrediënten. Kinderen krijgen zo een andere kijk op eten en leren diverse smaken kennen.
  - 7 hours ago 18 Aug 18, 9:00am -
 • nieuwJohn Langerak: ‘Ik voel me geen Zeeuw, eerder een Wereldburger'
  Gedreven kun je John Langerak (65) wel noemen. Als fulltime docent mechanische techniek aan mbo-school Scalda weet hij al jaren ook nog tijd vrij te maken om technische scholen in te richten in Afghanistan. ,,Ik kan niet stilzitten. Ik moet altijd be…
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:01am -
 • nieuwArk vol dixi's op het Veerse Meer
  VEERE - De volle dixi'gaan straks aan bakboordzijde, de lege staan nu aan stuurboord. ,,Je zal ze niet snel verwisselen. Dat ruik je vanzelf.'' Schipper Berry van Goudswaard van waterschap Scheldestromen is aan zijn wekelijkse rondje Veerse Meer bego…
  - 8 hours ago 18 Aug 18, 8:00am -
 • nieuwGezocht: fietsenmaker, enige beperking geen bezwaar
  CADZAND-BAD - Fietsenmakers moet je met een lantaarntje zoeken in Zeeland. Toch heeft eigenaar Patrick Brakman van Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad er weer een gevonden, dankzij een fietstechniekopleiding voor Zeeuwse werkzoekenden met een arbeids…
  - 10 hours ago 18 Aug 18, 6:00am -
 • nieuwTopzomer voor openluchtzwembaden
  De Zeeuwse openluchtzwembaden beleven een topzomer. Ze noteren bezoekersaantallen die ze jaren niet gehad hebben. ,,We hebben alle records gebroken.”
  - 10 hours ago 18 Aug 18, 6:00am -
 • nieuwSchipper: 'Duikers spelen met hun leven'
  WEMELDINGE - Een aantal duikers is deze week in de problemen geraakt op een populaire duikplek bij Wemeldinge toen boven hen een schip met hengelaars het anker uitwierp. Doordat ze geen duikboei of duikvlag gebruikten kon de schipper niet zien dat de…
  - 24 hours ago 17 Aug 18, 4:57pm -

Den Haag FM

 • nieuwWINACTIE: Vrijkaarten voor Hollands Feest Aan Zee met Tino Martin
  Op het Zuiderstrand van Scheveningen is op vrijdag 25 augustus de eerste editie van het festival Hollands Feest aan Zee. Den Haag FM geeft komende week tien vrijkaarten weg voor het evenement. Wil jij die winnen? Vul dan snel onderaan deze pagina je…
  - 2 hours ago 18 Aug 18, 2:03pm -
 • nieuwDen Haag FM Top 30 (week 33)
  Den Haag FM zendt elke zaterdag een eigen hitlijst uit, de Den Haag FM Top 30, met een overzicht van de dertig meest gedraaide songs op de Haagse omroep in de afgelopen week, waaronder uiteraard veel Haagse nummers. De Den Haag FM Top 30 wordt gepres…
  - 4 hours ago 18 Aug 18, 12:00pm -
 • nieuwSTRAATVRAAG: Wat doet Den Haag tegen de wespenplaag?
  Je kent het wel: zit je net lekker met een koud drankje op het terras, komt er een zwerm wespen om je oren zoemen. Vanwege de extreem warme zomer zijn er dit jaar meer wespen dan ooit in onze stad. Natuurlijk super irritant. Wij gingen de straat op o…
  - 22 hours ago 17 Aug 18, 6:01pm -
 • WINACTIE: vrijkaarten voor ADO Den Haag – Fortuna Sittard
  Den Haag FM geeft altijd vrijkaarten weg voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. In de week voor de wedstrijd maakt iedereen kans op twee vrijkaarten voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Volgende week geven we vrijkaarten weg voor de wedstrijd te…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 2:30pm -
 • WINACTIE: VIP-kaarten voor Schollenpop incl. gratis eten en drinken
  Op het Zuiderstrand van Scheveningen is op zaterdag 25 augustus de 22e editie van het festival Schollenpop. Den Haag FM geeft volgende week twee VIP-kaarten weg voor het evenement, inclusief gratis eten en drinken. Wil jij die winnen? Vul dan snel on…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:49pm -
 • The Clarks voor het eerst als huisband bij Veronica Inside
  De Haagse band The Clarks zijn de nieuwe huisband bij televisieprogramma Veronica Inside. Johan Derksen, Wilred Genee en René van der Gijp discussiëren vrolijk verder op Veronica. Het programma heette eerst Voetbal Inside en is verhuisd naar de nie…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:42pm -
 • Man opgepakt om dreiging terroristische aanslag na zelfmoord raadslid Willie Dille
  De politie heeft vorige week een Schiedammer aangehouden die op Facebook met een aanslag dreigde. Hij deed dat nadat bekend was geworden dat het Haagse PVV-raadslid Willie Dille zelfmoord had gepleegd. Dille had kort voordat ze een eind aan haar leve…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:14pm -
 • Haagse regisseur scoort met film over Escher
  De Haagse regisseur Robin Lutz heeft een Kristallen Film Award ontvangen voor zijn film ‘Escher: Het oneindige zoeken’. Dat betekent dat al meer dan 10.000 mensen de documentaire in de bioscoop hebben gezien. De film vertelt het verhaal van het l…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:01pm -
 • Liever Lokaal: Leuke uitjes en kortingen in Den Haag, zoals Historisch Festival, Zuiderparktheater, Den Haag Outdoor en springen van De Pier
  Tekst door Yolanda Wevers van De Hofpas. Helaas is de zomervakantie bijna voorbij, nog maar een weekje en dan gaat alles weer beginnen. Dus tijd om er nog even op uit te gaan en te genieten van al het leuks wat je in de buurt kan beleven met Hofpasvo…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 1:00pm -
 • A4 bij Ypenburg richting Amsterdam dit weekend opnieuw dicht
  De A4 richting Amsterdam wordt vrijdagavond opnieuw afgesloten. De weg gaat dicht ter hoogte van knooppunt Ypenburg. De omleiding begint om 22.00 uur en duurt tot en met zondag 23.59 uur. De afsluiting is nodig in verband met voorbereidende werkzaamh…
  - 1 day ago 17 Aug 18, 12:00pm -

Asser Journaal - Nieuws uit Assen

 • Zaken die ons raken. Herriemakers!
  Zaken die ons rakenHerriemakers!ASSEN- We moeten het toch nog maar eens opschrijven, vinden mijn vrouw en ik. Het gaat over motoren. Een gevoelig onderwerp in een stad als Assen vermoeden wij. TT-liefhebbers zullen het dan ook op voorhan ..…
  - 86 days ago 24 May 18, 10:38pm -
 • Zaken die ons raken Bakker Ritsma,
  Zaken die ons rakenBakker Ritsma,ASSEN- Het kwam allemaal door een foto die ik op Instagram zag. Die foto kwam van Bas. Bas is een jongeman die van Amstelveen naar China is gefietst. Van daar gaat hij door naar Singapore. Bas is een vrie ..…
  - 28 Dec 17, 12:02am -
 • Zaken die ons raken. Fijnstof is niet fijn!
  Zaken die ons rakenFijnstof is niet fijn!ASSEN- De gevaren van fijnstof als veroorzaker van longaandoening zijn veel groter dan werd gedacht. De longartsen roepen het luid en duidelijk. ‘Fijnstof is een bedreiging voor de volks…
  - 15 Dec 17, 11:57pm -
 • Winkel in = Winkel uit. Steeds verrassend.
  Winkel in =Winkel uit.Steeds verrassend,.....…ASSEN- We waren in een winkel van het ‘Kruidvat’. U weet wel die winkel die steeds ‘verrassend’ is. We kochten wat Laurierdropjes en…
  - 9 Dec 17, 1:05am -
 • Zaken die ons raken. Slavenarbeid.
  Zaken die ons rakenSlavenarbeid.ASSEN- De Sinterklaas is weer voorbij. Ik durf nu proberen iets op te schrijven waar ik al enige tijd (in gedachten) mee rondloop. Het is een buitengewoon gevoelig onderwerp. Het gaat over ons verleden. Ov ..…
  - 7 Dec 17, 11:03pm -
 • Zaken die ons raken. Wie plukt de vruchten?
  Zaken die ons rakenWie plukt de vruchten?ASSEN- Een brief van Univé. Het zal wel over een zorgverzekering gaan, zei ik. De brief werd op het stapeltje gelegd. ‘Maar dat had je gedroomd’, riep mijn vrouw ev…
  - 2 Dec 17, 12:32am -
 • Zaken die ons raken. Verstaan en begrijpen
  Zaken die ons rakenVerstaan en begrijpen.ASSEN- We waren in het centrum van Assen. Daar komen we nauwelijks meer. We doen onze inkopen in een buitenwijk, in Smilde of Beilen. Voor de geringe bedragen die we aan inkopen besteden is a ..…
  - 28 Nov 17, 12:12am -
 • Zaken die ons raken. Buitengewoon
  Zaken die ons rakenGewoon?ASSEN- Kon jij het ook niet uit je gedachten krijgen, vroeg mijn vrouw vanmorgen. Nee, zei ik. Het blijft maar steeds rondspoken. Het kwam zo: We waren in een supermarkt beland. Daar troffen we een medewerk ..…
  - 23 Nov 17, 11:51pm -
 • Zaken die ons raken .Koppelverkoop
  Zaken die ons rakenKoppelverkoop.ASSEN- Het is niet alleen verbazingwekkend, maar ook hinderlijk aan het worden. Het gaat over de reclame van winkelbedrijven zoals Jumbo en anderen. Op de mail verschijnen met enige regelmaat mailtje ..…
  - 20 Nov 17, 2:14pm -
 • Zaken die ons raken. Koppelverkoop.
  Zaken die ons rakenKoppelverkoop.ASSEN- Het is niet alleen verbazingwekkend, maar ook hinderlijk aan het worden. Het gaat over de reclame van winkelbedrijven zoals Jumbo en anderen. Op de mail verschijnen met enige regelmaat mailtje ..…
  - 20 Nov 17, 1:50pm -

Omroep Gelderland - Nieuws uit Gelderland

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Scroll Up
Share This