Mijn Web Nieuws | Opmerkelijk nieuws en video's
Menu

Nijmegen - AD

 • nieuwMaisdoolhof in Malden heeft 'bijzonder goed seizoen’ achter de rug
  MALDEN – De speelboerderij en het maisdoolhof aan de Westerkanaaldijk in Malden heeft zondag het seizoen 2018 definitief afgesloten. Het is een bijzonder goed seizoen geweest, zegt Bert Hopman van het park.
  - 21 hours ago 22 Oct 18, 12:36pm -
 • nieuwMan uit Mook (81) overlijdt na ernstig ongeluk net over grens bij Groesbeek
  GROESBEEK/ KRANENBURG - Een 81-jarige bestuurder uit Mook is maandag overleden na een eenzijdig ongeval in het Duitse Kranenburg, net over de grens bij Groesbeek.
  - 22 hours ago 22 Oct 18, 11:30am -
 • Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’
  MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten…
  - 2 days ago 21 Oct 18, 1:13pm -
 • Zo klinkt het ‘engste spookhuis van de Benelux’ in Nijmegen
  NIJMEGEN - Angstaanjagend. Huilende, gillende, soms zelfs krijsende mensen. Dat beloofde de organisatie achter de Honig Halloween Nights, dat de de oude onheilspellende fabriekshal van de Vasim in Nijmegen had omgebouwd tot spookhuis.
  - 2 days ago 21 Oct 18, 7:45am -
 • Groesbeekse bierfeesten met Groesbeekse muziek
  GROESBEEK – Maak maar eens een keuze uit ‘Hollands Glorie‘, ‘Plezante Belgen‘ en ‘Gruusbeks Grei’. Of kies niet, want dat kon ook tijdens de Groesbeekse Bierfeesten die zaterdag van start gingen.
  - 2 days ago 21 Oct 18, 7:25am -
 • Commotie na vertrek presentator Omroep Berg en Dal om column: ‘Dit gaat veel te ver’
  GROESBEEK - In politiek Berg en Dal is commotie ontstaan nadat presentator John Peters van het radioprogramma Het Dorpsplein, een van de paradepaardjes van de lokale omroep, op een zijspoor is gezet. Peters moest bij de omroep weg na gedoe over een c…
  - 2 days ago 21 Oct 18, 5:30am -
 • Speeltuin zonder prikkels in Millingen
  MILLINGEN – In speeltuin de Steense gemeente in Millingen aan de Rijn werd zaterdagmiddag voor de eerste keer een prikkelarme speeltuinmiddag gehouden.
  - 3 days ago 20 Oct 18, 5:30pm -
 • Honderden bezoekers op Bosdag Groesbeek
  GROESBEEK – De derde Bosdag georganiseerd door Staatsbosbeheer op het natuurkampeerterrein langs de Ds. J. A. Visscherlaan is dit jaar ruimer van opzet. Boswachter Lydie van Santen, die samen met haar collega Tim Hogenbosch deze dag op touw zette,…
  - 3 days ago 20 Oct 18, 3:56pm -
 • Bomen bij Bisonbaai krijgen strikken als eerbetoon, voordat ze gekapt worden
  OOIJ - Enkele leden van een eerder deze week spontaan opgerichte actiegroep hebben op de Bisonbaai enkele populieren die gekapt zullen worden van een strik voorzien. Bij wijze van protest en als eerbetoon aan de bomen, aldus de actiegroep.
  - 3 days ago 20 Oct 18, 2:39pm -
 • Zandwinning langs de rivier heeft last van het lage water
  MILLINGEN - De aanhoudende droogte speelt bedrijven aan de Rijn, Nederrijn en IJssel parten. Ze maken moeilijke tijden door nu het water zo laag staat en schepen minder kunnen vervoeren. Toeleveranciers van grondstoffen moeten noodgedwongen vrachtwag…
  - 3 days ago 20 Oct 18, 6:30am -

Rivierenland - AD

Rosendaal - AD

Rotterdam - AD

 • nieuwWerk Boijmans de komende jaren te zien bij andere musea in de stad
  Zeven Rotterdamse musea laten de komende jaren 450 werken van Museum Boijmans van Beuningen zien. Dat museum gaat dicht voor een grootschalige verbouwing.
  - 7 mins ago 23 Oct 18, 9:02am -
 • nieuwLange rijen koopjesjagers voor Flying Tiger
  Bij de Flying Tiger in winkelcentrum Alexandrium staan koopjesjagers in de rij om binnen te komen. Alleen vandaag zijn de prijzen van alle producten verlaagd naar 1 euro. De speciale actie is vanwege het 10-jarig bestaan van de Deense winkelketen in…
  - 11 mins ago 23 Oct 18, 8:58am -
 • nieuwSyriëganger Mounir E. uit Spijkenisse veroordeeld tot twee jaar cel
  Het Haagse gerechtshof heeft de 36-jarige Mounir E. uit Spijkenisse in hoger beroep veroordeeld tot twee jaar celstraf voor het uitreizen naar Syrië met een terroristisch motief. Mounir E. was eerder door de rechtbank vrijgesproken.
  - 1 hour ago 23 Oct 18, 8:02am -
 • nieuwOvervallers bedreigen man en stelen Louis Vuittontas
  Een bewoner van de Keulenhof in Rotterdam-Prinsenland is beroofd van zijn tas. Hij kreeg een vuurwapen in zijn zij en werd tegen de muur geduwd. De politie is een onderzoek gestart naar de daders.
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 7:24am -
 • nieuwHorecaruzie laait op: uitbater Bokaal heeft spijt van overeenkomst
  De Rotterdamse horeca-ondernemer Ron de Jong en Marcan Vastgoed maken zich op voor een nieuwe juridische strijd. De Jong heeft spijt gekregen van een eind augustus ondertekende overeenkomst over twee van zijn zaken. De pandeigenaar is 'not amused'. ,…
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 7:04am -
 • nieuwDe roze container verovert Rotterdamse haven
  De Rotterdamse haven kleurt roze. Her en der duiken magenta zeecontainers op en vandaag komt een knalroze containerschip aan. ,,Op een bedrijf met roze schepen kun je niet boos worden.''
  - 3 hours ago 23 Oct 18, 6:30am -
 • nieuw‘Alle lof voor burgemeester Jos Wienen’
  Ondergedoken zit hij, al weken. Want er is gevaar. Vijanden loeren op hem, zware criminelen. Het is niet duidelijk met hoeveel ze zijn. Ja, het leven van Jos Wienen - burgemeester van Haarlem, maar geboren en getogen Ridderkerker - is even niet leuk.
  - 4 hours ago 23 Oct 18, 5:27am -
 • nieuwExtra flitstreinen naar Londen op komst
  Eurostar die dagelijks twee keer rijdt tussen Amsterdam, Rotterdam en Londen blijkt zo populair dat de flitstrein volgend jaar al extra ritten gaat maken.
  - 5 hours ago 23 Oct 18, 4:33am -
 • nieuwRidderkerkse kok pakt ziekenhuisvoedsel aan
  De Ridderkerkse sterrenkok Michael van 't Hoff heeft een nieuwe missie gevonden: mensen wier smaak door ziekte is verdwenen weer laten genieten van hun maaltijd.
  - 5 hours ago 23 Oct 18, 4:15am -
 • nieuwTekort aan woningen met een lift
  Vooral op Rotterdam-Zuid dreigt een groot tekort aan woningen met een lift voor ouderen. ,,Er zijn mensen die hun huis niet meer uitkomen, omdat ze de trap niet af kunnen’’, zegt Hassan Najja, bestuurder van de Stichting Ouderenhuisvesting Rotter…
  - 5 hours ago 23 Oct 18, 4:15am -

Tilburg - AD

Voorne Putten - AD

 • nieuwSyriëganger Mounir E. uit Spijkenisse veroordeeld tot twee jaar cel
  Het Haagse gerechtshof heeft de 36-jarige Mounir E. uit Spijkenisse in hoger beroep veroordeeld tot twee jaar celstraf voor het uitreizen naar Syrië met een terroristisch motief. Mounir E. was eerder door de rechtbank vrijgesproken.
  - 1 hour ago 23 Oct 18, 8:02am -
 • nieuwReeënraster langs N57 aangepast, maar niet verhoogd
  Rijkswaterstaat past begin december de afrastering langs de N57 tussen Rockanje en Hellevoetsluis aan. Dit in de hoop dat minder reeën op de weg nabij de Haringvlietdam worden doodgereden. Die sneuvelen bij bosjes.
  - 1 hour ago 23 Oct 18, 7:43am -
 • nieuwEigenaars van historische Linquenda geven de moed niet op
  Twee weken hebben Jan en Simone Ruitenga om hun boeltje te pakken en met hun historische zeilschip Linquenda II de Tramhaven in Hellevoetsluis uit te varen, de plek waar ze al 33 jaar liggen.
  - 16 hours ago 22 Oct 18, 5:07pm -
 • nieuwNest met reuzenwespen vernietigd in Spijkenisse
  Op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is recent in Spijkenisse een nest met de Aziatische hoornaar vernietigd. Dat is vandaag bekendgemaakt. De reuzenwespen eten honingbijen waardoor het aantal bestuivers afneemt.
  - 18 hours ago 22 Oct 18, 3:01pm -
 • nieuwHellevoetsluis treedt op tegen slakkenstort
  De gemeente Hellevoetsluis gaat alsnog optreden tegen het storten van duizenden tonnen staalslakken in de polder tussen Rockanje en Hellevoetsluis. Eerst was dat volgens haar niet nodig.
  - 19 hours ago 22 Oct 18, 2:16pm -
 • nieuwVerveling in de herfstvakantie? Genoeg te doen in de regio
  De herfstvakantie is vandaag begonnen in de regio Rotterdam-Rijnmond. In tegenstelling tot vorige week zijn de weersvoorspellingen ook daadwerkelijk herfstig. Toch hoeven kinderen zich niet binnen te vervelen. Wij zetten de activiteiten en evenemente…
  - 19 hours ago 22 Oct 18, 1:49pm -
 • nieuwBewoners vrezen kaalslag in het Mallebos
  Staatsbosbeheer gaat populieren en zieke essen kappen in het Mallebos in Spijkenisse. Bewoners en raadsleden vrezen dat er weinig van het recreatiebos overblijft.
  - 20 hours ago 22 Oct 18, 1:00pm -
 • nieuwRotterdam: kunstwerk mag niet in zwembad Rozenburg
  De gemeente Rotterdam heeft besloten dat het kunstwerk Water geen plek krijgt in het Rozenburgse multifunctioneel centrum (mfc) De Rozenburcht. De bevolking en gebiedscommissie drongen daarop aan, maar het gemeentebestuur van Rotterdam vindt het te l…
  - 23 hours ago 22 Oct 18, 10:36am -
 • Spijkenisser rijdt in op politieagent en vlucht
  Een 23-jarige Spijkenisser is vannacht in het Limburgse Heerlen aangehouden nadat hij met zijn auto inreed op een politieagent.
  - 1 day ago 22 Oct 18, 8:12am -
 • Afsluiting Opzoomerlaan baart bewoners zorgen
  Bewoners en ondernemers in Hellevoetsluis maken zich zorgen over de maandenlange afsluiting van de Opzoomerlaan. De eerste drie maanden van volgend jaar is het niet mogelijk om daar met motorvoertuigen de Vesting in en uit te gaan. De gemeente heeft…
  - 1 day ago 22 Oct 18, 7:35am -

RTV Oost

Dalfsennet - NIeuws uit Dalfsen

 • nieuwKerstavond in De Spil in Nieuwleusen
  NIEUWLEUSEN – Nieuwleusen viert dit jaar samen Kerst in De Spil. Twee vorige edities werden georganiseerd in de inmiddels afgebroken sporthal De Schakel. Op 24 december a.s. zijn er in het gloednieuwe Kulturhus De Spil twee Kerstvieringen. De eerst…
  - 11 hours ago 22 Oct 18, 10:10pm -
 • nieuwBalkenbrijtocht Vilsteren
  VILSTEREN – Gisteren was de traditionele balkenbrij tocht. De belangstelling was gisteren weer groot bij de balkenbrij tocht in Vilsteren Waar de mensen ook de mooie plekjes van het Vilsters landgoed weer konden bezichtigen en natuurlijk van de moo…
  - 12 hours ago 22 Oct 18, 8:44pm -
 • nieuwJoalien van den Houten wil heel graag zangles geven
  DALFSEN – Graag wil ik zangles gaan geven in de synagoge te Dalfsen, maar daar heb ik natuurlijk genoeg animo voor nodig, anders is het niet heel rendabel. Eerst iets meer over mij zelf: Van jongs af aan heb ik in koren gezongen. Op Goeree-Overfla…
  - 12 hours ago 22 Oct 18, 8:41pm -
 • nieuwGlasvezel: lastige stukken worden gespoten
  DALFSEN – Overal in het buitengebied zijn ze nu bezig de kabels in de grond te werken voor glasvezel. Heel vaak kunnen ze dat redden met een minikraantje. Maar op lastige stukken zoals naast het fietspad aan de Poppenallee, staan heel veel bomen, d…
  - 14 hours ago 22 Oct 18, 7:07pm -
 • nieuwHet blad maar even een handje helpen
  HOONHORST – De herfststorm blijft maar uit, dan maar handmatig de bladeren uit de bomen halen. Zo zit het niet, je zou het wel kunnen denken.  Maar de mannen van hoveniersbedrijf Reusken zijn druk  met onderhoud en snoeiwerk werk en inderdaad kom…
  - 14 hours ago 22 Oct 18, 6:52pm -
 • nieuwSpiegelkapje gevonden van Opel Astra
  VILSTEREN  – Wie heeft er  een groen spiegelkapje van een Opel Astra verloren, langs de Vilsterseweg?  Contact: 0529  – 458206
  - 16 hours ago 22 Oct 18, 5:03pm -
 • nieuwUitnodiging Dag van de Mantelzorg
  DALFSEN – Op 8 en 9 november vieren we in Dalfsen de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is speciaal voor u als mantelzorger, omdat u zoveel betekent voor bijvoorbeeld uw partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin. Het Roode Hert in Dalfsen is v…
  - 17 hours ago 22 Oct 18, 3:53pm -
 • nieuwDankzij uw gift, leven deze eekhoorns
  OUDLEUSEN – Dankzij het schenken van allelei noten hebben deze eekhoorns bij de eekhoornopvang in Oudleusen een prachtig leven en komen ze zeker de komende winter goed door. Veel dank daar voor.  Zie ze genieten. (je kan nog steeds noten komen bre…
  - 22 hours ago 22 Oct 18, 11:29am -
 • nieuwKinderspaarfeest: ze zijn er klaar voor
  DALFSEN – De kadootjes staan klaar, de slingers en ballonnen zijn opgehangen. Deze week (herfstvakantie) is weer het kinderspaarfeest de bank. Kinderen (t/m 12 jaar) mogen dan hun gevulde spaarpotjes zelf komen tellen. Als beloning mogen ze dan een…
  - 22 hours ago 22 Oct 18, 11:22am -
 • nieuwAls de dag zó mooi begint ….
  … dan moet het wel een mooie dag worden. En dat werd het zondag ook!! Foto gemaakt vanaf de Vlierhoekweg door Willie Koerhuis
  - 22 hours ago 22 Oct 18, 11:20am -

Westland - AD

Woerden - AD

 • nieuwWinterdorp van Anton blijft in de familie
  De winter komt eraan. En dat betekent dat bij tuincentrum Intratuin in Ter Aar het winterlandschap 'Holland van Toen', van Anton en Greet van den Hooren, weer uit de opslag is gekomen. Na twee dagen opbouwen kunnen jong en oud er weer volop van genie…
  - 1 hour ago 23 Oct 18, 7:53am -
 • nieuwLars van der Haar en Marianne Vos favorieten in de 'Nacht’
  Lars van der Haar en Marianne Vos zijn vanavond de gedoodverfde favorieten voor winst tijdens de 18de Kiremko Nacht van Woerden. De Woerdense binnenstad vormt aan de vooravond van de Koeiemart het decor van een veldrit van internationale allure.
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 7:16am -
 • nieuwOnbemande pomp rukt op: 'Volgooien, mevrouw?'
  Voor het eerst zijn er meer onbemande tankstations in Nederland. Ze zijn er nog wel in het Groene Hart, de tankstations waar je geen vieze handen hoeft te krijgen en de pompeigenaar vrolijk fluitend je tank vult, maar de pomphouders moeten steeds mee…
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 6:48am -
 • nieuwIn de rij voor een prikje tegen het griepvirus
  Het griepseizoen staat voor de deur. Zestigplussers krijgen van de huisarts een uitnodiging om een prikje te komen halen. ,,Daar wordt veel gebruik van gemaakt'', weet een medewerker van de Goudse praktijk De Huisarts. In ziekenhuizen krijgen krijgen…
  - 4 hours ago 23 Oct 18, 5:29am -
 • nieuwExtra geld voor verzet tegen gaswinning
  Woerden steekt volgend jaar een miljoen euro extra in alternatieve energiebronnen, het tegengaan van bodemdaling en het hergebruik van grondstoffen. Het geld gaat naar de strijd tegen gaswinning op het Papekopveld, waarbij actie wordt gevoerd en ook…
  - 4 hours ago 23 Oct 18, 4:43am -
 • nieuwVrouw (21) aangehouden na steekincident Woerden
  Een 21-jarige vrouw uit Woerden is vannacht aangehouden na een steekincident. Daarbij raakte een 42-jarige uit Woerden gewond.
  - 4 hours ago 23 Oct 18, 4:43am -
 • nieuwMinder taxusafval voor kankermedicijn door droogte
  Een ogenschijnlijk klein en onschuldig gevolg van de lange en warme zomer: er is minder snoeiafval van de taxusstruik in het Groene Hart ingeleverd. Het snoeisel vormt echter een belangrijk bestanddeel van een medicijn tegen kanker.
  - 13 hours ago 22 Oct 18, 7:45pm -
 • nieuwGroeneweg-icoon Maurice Eckhardt mikt op 300 goals
  285 competitiegoals. Een ongelooflijk hoog aantal. Toch is het de bijna 36-jarige Maurice Eckhardt gelukt. Afgelopen zondag scoorde ‘Eckie’ namens Groeneweg twee keer in het 3-3 gelijkspel tegen DOSKO. De Zevenhuizenaar hoopt voor zijn voetbalpen…
  - 14 hours ago 22 Oct 18, 7:01pm -
 • nieuwAuto valt van oplegger op A12 bij Zevenhuizen
  Op de A12 bij Zevenhuizen is vanavond een auto van een oplegger gevallen. Door het ongeluk waren er lange tijd twee rijstroken afgesloten.
  - 16 hours ago 22 Oct 18, 5:23pm -
 • nieuwWoerdense cabaretière Kiki Schippers stelt première uit
  Cabaretière Kiki Schippers stelt de première van haar nieuwe voorstelling WAAR in de Kleine Komedie uit, na een auto-ongeluk.
  - 17 hours ago 22 Oct 18, 4:39pm -

Zeeland - AD

 • nieuwBo van Scheyen presenteert roman over Arnemuidse visser
  De Vlissingse filmmaakster en schrijfster Bo van Scheyen dook in het waargebeurde verhaal van visserman Rob van Belzen. Zij verwerkte het in haar roman 'Naar het hart van de zee', die zaterdag 27 oktober wordt gepresenteerd.
  - 9 mins ago 23 Oct 18, 9:00am -
 • nieuwAngela Bras nieuwe bestuurder zorgorganisatie SVRZ
  VLISSINGEN - Angela Bras is de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie SVRZ. Ze volgt op 1 november Gabrielle Davits op.
  - 22 mins ago 23 Oct 18, 8:47am -
 • nieuwDe Bietentocht betekent ouderwets varen en vooral veel gezelligheid
  YERSEKE - Krijg nou bieten! Met haar armen gespreid laat Lianne van der Giessen de tekst op haar trui zien in de haven van Yerseke. De Rotterdamse is goedgeluimd en maakt maar eens een wandelingetje langs de 25 schuiten die net als zij meedoen aan de…
  - 13 hours ago 22 Oct 18, 7:51pm -
 • nieuwConcurrentie profiteert van Mossel Compagnie
  BRUINISSE - De Mossel Compagnie heeft zijn doel bereikt: er liggen geen mosselen voor dumpprijzen in de winkel. Toch klinkt intern gemor, want de concurrentie is er met de winst vandoor gegaan.
  - 15 hours ago 22 Oct 18, 6:15pm -
 • nieuwHotel De Kamperduinen langer dicht door brandschade
  KAMPERLAND - Hotel De Kamperduinen in Kamperland, dat eind vorige week werd getroffen door brand, blijft waarschijnlijk tot het voorjaar dicht. Het kost meer tijd dan verwacht om de schade te herstellen.
  - 16 hours ago 22 Oct 18, 5:38pm -
 • nieuwRennen met kleine voetafdruk in ‘slaafvrije’ hardloopkleren uit Zeeland
  WOLPHAARTSDIJK - Hardloopkleren die gemaakt worden onder goede arbeidsomstandigheden en met minimale belasting voor het milieu. Waar vind je die? In Zeeland, in Wolphaartsdijk. Marleen Hozee maakt met haar start-up Run A Loop kans op de ASN Bank Wer…
  - 17 hours ago 22 Oct 18, 4:17pm -
 • nieuwVergunning voor proef met ontgassen binnenvaartschepen in Terneuzen
  TERNEUZEN - Oiltanking Terneuzen krijgt een vergunning om een proef te doen met het ontgassen van lege binnenvaartschepen. Dat heeft RUD Zeeland vandaag bekendgemaakt.
  - 17 hours ago 22 Oct 18, 3:57pm -
 • nieuwBrexit: ook meer controles in Zeeuwse jachthavens
  VLISSINGEN - De Brexit zal niet alleen gevolgen hebben voor de zeehavens van Vlissingen en Terneuzen. Ook in de Zeeuwse jachthavens zullen zeilers en andere recreanten die van en naar het Verenigd Koninkrijk varen te maken krijgen met meer controles…
  - 18 hours ago 22 Oct 18, 3:34pm -
 • nieuwZo klinkt ‘Zoutelande’ in het Engels
  Hoe zou Zoutelande klinken in het Engels? Dat vroegen de Belgische muzikanten Milo Meskens en Tom Helsen zich af. Ze vertaalden het populaire liedje van Blof naar het Engels. De Vlaamse jongerenzender MNM plaatste een live-optreden daarvan op Faceboo…
  - 18 hours ago 22 Oct 18, 3:13pm -
 • nieuwZeeuwse topman Randstad reikt Pioniersprijs uit.
  MIDDELBURG - De in Goes geboren topman Jacques van den Broek van uitzendbureau Randstad reikt volgende maand de Zeeuwse Pioniersprijs uit in Middelburg.
  - 22 hours ago 22 Oct 18, 11:01am -

Den Haag FM

Asser Journaal - Nieuws uit Assen

 • Zaken die ons raken. Herriemakers!
  Zaken die ons rakenHerriemakers!ASSEN- We moeten het toch nog maar eens opschrijven, vinden mijn vrouw en ik. Het gaat over motoren. Een gevoelig onderwerp in een stad als Assen vermoeden wij. TT-liefhebbers zullen het dan ook op voorhan ..…
  - 24 May 18, 10:38pm -
 • Zaken die ons raken Bakker Ritsma,
  Zaken die ons rakenBakker Ritsma,ASSEN- Het kwam allemaal door een foto die ik op Instagram zag. Die foto kwam van Bas. Bas is een jongeman die van Amstelveen naar China is gefietst. Van daar gaat hij door naar Singapore. Bas is een vrie ..…
  - 28 Dec 17, 12:02am -
 • Zaken die ons raken. Fijnstof is niet fijn!
  Zaken die ons rakenFijnstof is niet fijn!ASSEN- De gevaren van fijnstof als veroorzaker van longaandoening zijn veel groter dan werd gedacht. De longartsen roepen het luid en duidelijk. ‘Fijnstof is een bedreiging voor de volks…
  - 15 Dec 17, 11:57pm -
 • Winkel in = Winkel uit. Steeds verrassend.
  Winkel in =Winkel uit.Steeds verrassend,.....…ASSEN- We waren in een winkel van het ‘Kruidvat’. U weet wel die winkel die steeds ‘verrassend’ is. We kochten wat Laurierdropjes en…
  - 9 Dec 17, 1:05am -
 • Zaken die ons raken. Slavenarbeid.
  Zaken die ons rakenSlavenarbeid.ASSEN- De Sinterklaas is weer voorbij. Ik durf nu proberen iets op te schrijven waar ik al enige tijd (in gedachten) mee rondloop. Het is een buitengewoon gevoelig onderwerp. Het gaat over ons verleden. Ov ..…
  - 7 Dec 17, 11:03pm -
 • Zaken die ons raken. Wie plukt de vruchten?
  Zaken die ons rakenWie plukt de vruchten?ASSEN- Een brief van Univé. Het zal wel over een zorgverzekering gaan, zei ik. De brief werd op het stapeltje gelegd. ‘Maar dat had je gedroomd’, riep mijn vrouw ev…
  - 2 Dec 17, 12:32am -
 • Zaken die ons raken. Verstaan en begrijpen
  Zaken die ons rakenVerstaan en begrijpen.ASSEN- We waren in het centrum van Assen. Daar komen we nauwelijks meer. We doen onze inkopen in een buitenwijk, in Smilde of Beilen. Voor de geringe bedragen die we aan inkopen besteden is a ..…
  - 28 Nov 17, 12:12am -
 • Zaken die ons raken. Buitengewoon
  Zaken die ons rakenGewoon?ASSEN- Kon jij het ook niet uit je gedachten krijgen, vroeg mijn vrouw vanmorgen. Nee, zei ik. Het blijft maar steeds rondspoken. Het kwam zo: We waren in een supermarkt beland. Daar troffen we een medewerk ..…
  - 23 Nov 17, 11:51pm -
 • Zaken die ons raken .Koppelverkoop
  Zaken die ons rakenKoppelverkoop.ASSEN- Het is niet alleen verbazingwekkend, maar ook hinderlijk aan het worden. Het gaat over de reclame van winkelbedrijven zoals Jumbo en anderen. Op de mail verschijnen met enige regelmaat mailtje ..…
  - 20 Nov 17, 2:14pm -
 • Zaken die ons raken. Koppelverkoop.
  Zaken die ons rakenKoppelverkoop.ASSEN- Het is niet alleen verbazingwekkend, maar ook hinderlijk aan het worden. Het gaat over de reclame van winkelbedrijven zoals Jumbo en anderen. Op de mail verschijnen met enige regelmaat mailtje ..…
  - 20 Nov 17, 1:50pm -

Omroep Gelderland - Nieuws uit Gelderland

 • nieuwFietsers kunnen nog met de pont, maar hoelang nog?
  Het is iedere morgen passen en meten voor schipper Peter van Steijn van het veer Culemborg-Schalkwijk. Het water in de Lek, die Van Steijn iedere dag talloze keren oversteekt, blijft maar zakken waardoor de pont bijna niet meer kan aanmeren.
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 7:20am -
 • nieuwKettingbotsing met 6 auto's veroorzaakt lange file op A73
  Op de A73 richting Nijmegen zijn dinsdagochtend ter hoogte van Wijchen zes auto's op elkaar gebotst. Volgens de politie waren er geen gewonden.
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 6:55am -
 • nieuwHandballer Robin Schoenaker uit Arnhem wil oogsten in België
  Hij is de jongste van drie handballende broers, maar zette wel als eerste de stap naar het buitenland. 'Ik moest dit nu doen, anders zou het er niet meer van komen', zegt Robin Schoenaker uit Arnhem.
  - 2 hours ago 23 Oct 18, 6:45am -
 • nieuw1000 kwetsbare ouderen krijgen 'slimme sensoren' in huis
  Ouderen zijn kwetsbaar bij brand. Pijnlijk genoeg werd dat afgelopen weekend weer duidelijk in Didam, waar een man van 88 om het leven kwam omdat hij niet op tijd uit zijn brandende huis kon komen. De 'slimme sensoren' die bij ouderen in Winterswijk…
  - 3 hours ago 23 Oct 18, 6:30am -
 • nieuwMotorblok slingert uit auto bij botsing op N320
  Op de kruising van de Provincialeweg (N320) en de Ravenswaaijse Steeg in Ravenswaaij (gemeente Buren) heeft dinsdag in alle vroegte een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Twee bestelwagens kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.
  - 5 hours ago 23 Oct 18, 4:02am -
 • nieuwLevensgevaarlijk: jongeren leggen stenen op het spoor
  Jongeren hebben maandagavond in Nijkerk stenen op het spoor gelegd. Volgens ProRail creëerden ze daarmee een levensgevaarlijke situatie.
  - 6 hours ago 23 Oct 18, 3:30am -
 • nieuwTwee aanhoudingen bij grote brand woonboerderij Heelweg
  In Heelweg (gemeente Oude IJsselstreek) zijn maandagavond twee aanhoudingen verricht bij een grote brand in een werkplaats en woonboerderij. Een van de opgepakte mensen is de bewoner van de boerderij, zegt brandweerwoordvoerder Frank Lutke Schipholt.…
  - 13 hours ago 22 Oct 18, 7:55pm -
 • nieuwBuurman dode vrouw Culemborg: 'Ik schrok me kapot, dit is niet normaal'
  Bewoners van de Herenstraat in Culemborg zijn geschrokken na de vondst van een dode vrouw, in de nacht van zondag op maandag. Uit politie-onderzoek is gebleken dat ze door geweld om het leven is gekomen. Er zit ook al een verdachte vast: een man van…
  - 14 hours ago 22 Oct 18, 7:05pm -
 • nieuwMan (72) beroofd na bezoek aan casino
  Een 72-jarige man is zondagavond op de Zwanenveld in Nijmegen beroofd van zijn portemonnee. Hij raakte niet gewond, maar is volgens de politie wel erg geschrokken.
  - 15 hours ago 22 Oct 18, 6:34pm -
 • nieuwWoningen ontruimd vanwege vreemde lucht in Doetinchem
  In Doetinchem zijn maandagavond zes huizen ontruimd omdat er een vreemde lucht uit het riool kwam. Het ging om huizen aan de Gerstdreef, een straat in het westen van de stad tegen de N813 aan.
  - 15 hours ago 22 Oct 18, 5:58pm -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Scroll Up
Share This