Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwKiezen tussen Le Pen en Macron is voor veel Fransen een keuze tussen de pest en cholera
  Nu de traangasnevelen na de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen zijn opgetrokken, is het tijd om…Het bericht Kiezen tussen Le Pen en Macron is voor veel Fransen een keuze tussen de pest en cholera verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 10 hours ago 27 Apr 17, 2:31pm -
 • nieuwWat schaft de koninklijke pot tijdens het diner met de Koning?
  Onze jarige koning krijgt vandaag op Koningsdag bezoek van Abraham. Morgen krijgt hij bezoek van honderdvijftig gasten…Het bericht Wat schaft de koninklijke pot tijdens het diner met de Koning? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 15 hours ago 27 Apr 17, 9:46am -
 • Europese Commissie buigt zich over vaderschapsverlof
  De Europese Commissie maakt met haar voorstel om binnen de EU een verplichte regeling voor vaderschapsverlof…Het bericht Europese Commissie buigt zich over vaderschapsverlof verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 4:37pm -
 • Kamermeerderheid voor maatregelen tegen vijandige overnames
  Een meerderheid in de Tweede Kamer wil een wettelijke regeling die Nederlandse bedrijven beter beschermt tegen…Het bericht Kamermeerderheid voor maatregelen tegen vijandige overnames verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 2:08pm -
 • Koningsdag: voor deze vijf festivals zijn nog kaarten
  Met de uitverkochte festivals van  Slam FM en 538 is het gevecht om de laatste tickets…Het bericht Koningsdag: voor deze vijf festivals zijn nog kaarten verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 26 Apr 17, 10:39am -
 • Is commercieel succes maakbaar?
  Bill Gates werd op jonge leeftijd miljardair met Microsoft, mede dankzij de lange tijd die hij…Het bericht Is commercieel succes maakbaar? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 26 Apr 17, 9:32am -
 • Mysterieuze peetmoeder van Beatrix krijgt eigen tv-serie
  De Amerikaanse Prinses, een biografie over de mysterieuze ‘peetmoeder’ van prinses Beatrix -de Amerikaanse Allene Tew-…Het bericht Mysterieuze peetmoeder van Beatrix krijgt eigen tv-serie verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 25 Apr 17, 4:17pm -
 • Terugkijken: Jelle Brandt Corstius imiteert Chriet Titulaer
  Chriet Titulaer overleed gisteren op 73-jarige leeftijd. Een van ’s lands bekendste tv-wetenschappers, duider van de…Het bericht Terugkijken: Jelle Brandt Corstius imiteert Chriet Titulaer verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 25 Apr 17, 1:09pm -
 • Gaat een tekort aan zand voor nieuwe conflicten zorgen?
  De vraag naar zand groeit ieder jaar met zeker vijf procent. Debet daaraan is de wereldwijde…Het bericht Gaat een tekort aan zand voor nieuwe conflicten zorgen? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 25 Apr 17, 11:24am -
 • Specialisten vormen loket tegen bedrijfsfraude
  De bedrijfsrechercheur onderzoekt de fraude. De advocaat regelt de ontslagprocedure. En de deurwaarder zorgt dat het…Het bericht Specialisten vormen loket tegen bedrijfsfraude verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 25 Apr 17, 8:00am -

Frontbenchter.nl

 • Haalt de PvdA 2025 ?
  De PvdA bezet 38 zetels, of wel een kwart van het totaal, in de Tweede Kamer. Toch kijkt niemand er van op als er een boek verschijnt met als titel “Haalt de PvdA 2025 ?” Dat boek werd donderdag gepresenteerd … Lees verderDit bericht Haalt de…
  - 91 days ago 27 Jan 17, 10:21am -
 • Van der Steur slaagt niet in onmogelijke opdracht
  Het lijkt er sterk op dat minister Ard van der Steur van Justitie voor aanvang van het debat al een donkerbruin vermoeden had dat hij aan een onmogelijke opdracht was begonnen. Immers, hij had als Kamerlid belangrijke zinnetjes laten schrappen … Le…
  - 91 days ago 27 Jan 17, 12:05am -
 • Peiling die Trump correct voorspelde ook in Nederland gelanceerd
  Een peiling-methode die – als een van de weinige peilingen – correct voorspelde dat Donald Trump de verkiezingen in de Verenigde Staten zou winnen, is ook in Nederland gelanceerd. In deze peiling krijgen onder meer D66, SP en PvdA een … Lees ve…
  - 91 days ago 26 Jan 17, 2:52pm -
 • Achterkamertjesoverleg is van alle tijden
  De Tweede Kamer beslist vandaag over het lot van VVD-minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie). De kans is aanzienlijk dat hij moet aftreden omdat hij als Kamerlid toenmalig minister en partijgenoot Ivo Opstelten heeft geadviseerd allerlei…
  - 92 days ago 26 Jan 17, 9:24am -
 • Naderende verkiezingen dwingen EU tot actie tegen migrantenstroom
  Op het zelfde moment waarop de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump maatregelen aankondigt tegen illegale immigratie, komt ook de Europese Commissie in beweging. Het is toevallig maar misschien wel handig dat net Malta dit half jaar voorzitter i…
  - 93 days ago 25 Jan 17, 9:42am -
 • Duitse socialisten hebben het net als PvdA moeilijk
  Het zat er al aan te komen en is nu bevestigd, Martin Schulz wordt de nieuwe lijsttrekker van de Duitse socialisten. Deze voormalige voorzitter van het Europarlement gaf in de herfst al aan te willen opstappen voor een rol in … Lees verderDit beri…
  - 93 days ago 24 Jan 17, 5:52pm -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt