Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwPussy Riot breekt alles af, en doet dit in stijl
  De Russische punkband Pussy Riot is terug. Na de mediastorm die in 2012 op gang kwam nadat het…Het bericht Pussy Riot breekt alles af, en doet dit in stijl verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 8 hours ago 5 Feb 16, 5:12pm -
 • nieuwHet geheim van Dafne Schippers zit niet in haar geweldige hamstrings
  De fysiotherapeut drukte nog maar eens goed in de liesstreek van Dafne Schippers. Wilfried de Jong en de…Het bericht Het geheim van Dafne Schippers zit niet in haar geweldige hamstrings verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 8 hours ago 5 Feb 16, 4:56pm -
 • nieuw#JeSuisAccentCirconflexe: strijden voor het dakje
  Taalpuristen in Frankrijk maken zich druk om een verandering in de spelling. Het accent circonflexe (^) op de…Het bericht #JeSuisAccentCirconflexe: strijden voor het dakje verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 9 hours ago 5 Feb 16, 4:20pm -
 • nieuwDe beste stukken van deze week
  Iedere week selecteert de redactie voor u de vijf beste, meest spraakmakende of opmerkelijke artikelen die verschenen op…Het bericht De beste stukken van deze week verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 9 hours ago 5 Feb 16, 4:09pm -
 • nieuwDoemberichten uit de bankensector: herhaalt 2008 zich?
  De eerste week van februari is achter de rug en het voorzichtige herstel dat aan het einde van…Het bericht Doemberichten uit de bankensector: herhaalt 2008 zich? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 10 hours ago 5 Feb 16, 2:47pm -
 • nieuwAfrikanen roepen op: ‘Adopteer een Deen!’
  Wie zo nu en dan de Facebookdiscussies over de vluchtelingenkwestie doorspit, zal vaak lezen: ‘En onze oudjes dan?’ Meestal…Het bericht Afrikanen roepen op: ‘Adopteer een Deen!’ verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 11 hours ago 5 Feb 16, 1:47pm -
 • nieuwCarnavallen in Rio en zika: van leven ga je nou eenmaal dood
  Een oud-dispuutgenoot whatsappte mij van de week in paniek: ‘Don Arturo, ik ga vijf dagen met de mannen…Het bericht Carnavallen in Rio en zika: van leven ga je nou eenmaal dood verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 12 hours ago 5 Feb 16, 1:12pm -
 • nieuwReligieus vandalisme is veel ouder dan IS
  Eind januari werd bekend dat terreurgroep IS weer eens een historische plek heeft vernietigd. Het oudste christelijke klooster van Irak werd…Het bericht Religieus vandalisme is veel ouder dan IS verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 14 hours ago 5 Feb 16, 11:20am -
 • nieuwRusland: een grotere bedreiging dan de vluchtelingencrisis en IS?
  Het Amerikaanse leger heeft plannen om de uitgaven voor zijn militaire aanwezigheid in Europa te verviervoudigen. Daarmee willen…Het bericht Rusland: een grotere bedreiging dan de vluchtelingencrisis en IS? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 15 hours ago 5 Feb 16, 10:27am -
 • nieuwIn de Franse noodtoestand worden mensenrechten geschonden
  26 februari 2016. Tot die datum is de noodtoestand van kracht in Frankrijk. Het plan is om die periode met…Het bericht In de Franse noodtoestand worden mensenrechten geschonden verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 16 hours ago 5 Feb 16, 9:09am -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt