Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwJasper Cillessen: strik erom en weg ermee
  Zowel die rare wallen onder zijn ogen als die rare missers kwamen dus uit dezelfde bron: rusteloosheid/verlangen/onzekerheid. Al…Het bericht Jasper Cillessen: strik erom en weg ermee verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 15 hours ago 20 Aug 16, 1:57pm -
 • nieuwIn Antwerpen staat een illegale islamuniversiteit
  Het despotische regime van Marokko houdt ook uitgeweken landgenoten stevig in de knoet. Moslims met een geheime agenda…Het bericht In Antwerpen staat een illegale islamuniversiteit verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 18 hours ago 20 Aug 16, 11:05am -
 • nieuwWe hebben steeds meer oorlogskinderen nodig
  Hij lijkt wel een pop, het Syrische jongetje dat bedekt onder een laag stof op een veel te…Het bericht We hebben steeds meer oorlogskinderen nodig verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 24 hours ago 20 Aug 16, 5:17am -
 • John Coffey staat op voor de vluchtelingenproblematiek, en verdient applaus
  De rockers van John Coffey stellen met hun nieuwe single Needles vragen rond de vluchtelingenproblematiek. Samen met andere muzikanten staan…Het bericht John Coffey staat op voor de vluchtelingenproblematiek, en verdient applaus verscheen eerst…
  - 2 days ago 19 Aug 16, 3:02pm -
 • Gawker balanceerde op het randje, en viel door de Hogan-sekstape
  Enkele dagen na de aankoop van Gawker Media besluit mediaconcern Univision om entertaimentsite en vlaggenschip van het mediabedrijf…Het bericht Gawker balanceerde op het randje, en viel door de Hogan-sekstape verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 19 Aug 16, 1:41pm -
 • Met z’n allen in de rij voor Kanye West
  De Amerikaanse rapper Kanye West maakte donderdag de locaties van 21 wereldwijde tijdelijke pop-up stores bekend op zijn…Het bericht Met z’n allen in de rij voor Kanye West verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 19 Aug 16, 12:19pm -
 • Koning Pils in Rio: elk pondje gaat door het mondje
  Wat ben ik blij dat het leed dat Olympische Spelen 2016 heet, bijna geleden is. Wat een troosteloze…Het bericht Koning Pils in Rio: elk pondje gaat door het mondje verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 19 Aug 16, 12:09pm -
 • ’s Lands Pokémonhoofdstad bedrijft slimme citymarketing
  Deze week riep de wijk Kijkduin en Ockenburgh, gemeente Den Haag, zich uit tot de Pokémonhoofdstad van Nederland.…Het bericht ’s Lands Pokémonhoofdstad bedrijft slimme citymarketing verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 19 Aug 16, 11:18am -
 • De lange arm van Ankara reikt ver in Nederland, aldus de Gülen-aanhanger
  De Nederlands-Turkse Ahmet Taskan is een prominent lid van beweging van Fethullah Gülen, de islamitische geestelijke die door de Turkse…Het bericht De lange arm van Ankara reikt ver in Nederland, aldus de Gülen-aanhanger verscheen eerst op HP/…
  - 2 days ago 19 Aug 16, 10:27am -
 • Zo werkt het muzikale brein van Sting
  Na een optreden in Montreal besloot de Amerikaanse singer-songwriter Sting op bezoek te gaan bij cognitief psycholoog en…Het bericht Zo werkt het muzikale brein van Sting verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 19 Aug 16, 8:32am -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt