Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwNieuwe cybercrimetrend: de computergijzeling
  Het is een steeds meer voorkomende vorm van cybercriminaliteit die ook in Nederland steeds meer om zich heen…Het bericht Nieuwe cybercrimetrend: de computergijzeling verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 22 hours ago 30 Jul 16, 11:45am -
 • Waarom sturen mannen ongevraagde dickpics?
  Het eerste interview dat ik ooit deed was met een autistische man die ontzettend van breien hield. Ik…Het bericht Waarom sturen mannen ongevraagde dickpics? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 30 Jul 16, 8:51am -
 • Susila Cruijff reikt zondag de beker uit: nu al spannender dan de wedstrijd zelf
  Als in de donkere tijden van het Oostblok turen we zondag in de vroege avond naar het scherm:…Het bericht Susila Cruijff reikt zondag de beker uit: nu al spannender dan de wedstrijd zelf verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 29 Jul 16, 5:31pm -
 • Nieuwste superfood: kakkerlakkenmelk?
  Vergeet quinoa, vergeet lijnzaad, hennepzaad of gojibessen. Hét superfood van de toekomst is gevonden, op een wel heel…Het bericht Nieuwste superfood: kakkerlakkenmelk? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 29 Jul 16, 3:47pm -
 • Binnenkijken: de werkplek van Wim-Lex op het Noordeinde in Den Haag
  Van een bezoekje aan het woonatelier tot gluren bij de buren – iedere week gaat HP/De Tijd op zoek naar…Het bericht Binnenkijken: de werkplek van Wim-Lex op het Noordeinde in Den Haag verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 29 Jul 16, 3:20pm -
 • Verwijderde chats van WhatsApp toch niet gewist
  Wanneer je een chatgesprek in WhatsApp verwijdert, betekent dat niet dat het gesprek ook meteen van je telefoon…Het bericht Verwijderde chats van WhatsApp toch niet gewist verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 29 Jul 16, 2:45pm -
 • Primeur! De uitgelekte Zomergasten-fragmenten van Abou Jahjah
  Salam aleikum, vrienden van VPRO en de NRC Handelsblad. De laffe ad hominem-aanval op mijn persoon die zionistenman…Het bericht Primeur! De uitgelekte Zomergasten-fragmenten van Abou Jahjah verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 29 Jul 16, 11:54am -
 • Voorpublicatie uit de nieuwe roman van Dave Eggers
  Josies ex gaat trouwen, waarop zij besluit halsoverkop met de kinderen vanuit Ohio naar Alaska te vertrekken, om…Het bericht Voorpublicatie uit de nieuwe roman van Dave Eggers verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 28 Jul 16, 4:07pm -
 • Zien: Fresku speelt Douwe Bob in nieuwe clip
  Douwe Bob wilde na zijn teleurstellende elfde plaats op het Eurovision Songfestival in Stockholm ‘alleen maar slapen‘. Sindsdien…Het bericht Zien: Fresku speelt Douwe Bob in nieuwe clip verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 28 Jul 16, 3:42pm -
 • Waarom uw lokale tuincentrum even geen steunbetuigingen uit aan een Olympiër
  ‘Gold’, ‘2016’, ‘medal’, ‘sponsors’, ‘olympian’, ‘Rio/Rio de Janeiro’, ‘silver’, ‘performance’, ‘summer’, ‘effort’, ‘games’, ‘bronze’, ‘challenge’, ‘victory’. Het zijn…Het bericht Waarom uw l…
  - 3 days ago 28 Jul 16, 2:12pm -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt