Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwWat heeft Ronaldinho te zoeken bij de rouwenden van Chapecoense?
  Als op een roze wolkje zal de mededeling van Ronaldinho zijn neergestreken boven het geplaagde provinciestadje Chapeó in…Het bericht Wat heeft Ronaldinho te zoeken bij de rouwenden van Chapecoense? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 hours ago 4 Dec 16, 10:25am -
 • nieuwDe Oostenrijkse verkiezingen kunnen een voorbode voor Europa zijn
  Twee eerdere pogingen waren er al om de Oostenrijkers van een nieuwe president te voorzien. Twee keer ging…Het bericht De Oostenrijkse verkiezingen kunnen een voorbode voor Europa zijn verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 23 hours ago 3 Dec 16, 2:22pm -
 • Cijfers: alles wat u moet weten over de Tweede Kamer
  Met de verkiezingen in zicht kan het geen kwaad u te verdiepen in het reilen en zeilen van…Het bericht Cijfers: alles wat u moet weten over de Tweede Kamer verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 3 Dec 16, 11:35am -
 • VVD’ers zeggen het met poli-incor kindertraktaties
  Kamerlid Leendert de Lange werd 44 jaar. Hoera, hij leve hoog, hij leve hoog. Om het te vieren…Het bericht VVD’ers zeggen het met poli-incor kindertraktaties verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 3 Dec 16, 8:58am -
 • Reizigersorganisatie vreest voor extra kosten omvorming ProRail
  Volgens Maatschappij Voor Beter OV is er nog steeds geen duidelijkheid over de financiële gevolgen van de omvorming…Het bericht Reizigersorganisatie vreest voor extra kosten omvorming ProRail verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 2 Dec 16, 4:33pm -
 • Victoria’s Secret komt helemaal niet met vrouwen van alle soorten en maten
  Flinterdunne modellen, gekleed in peperdure creaties, die over de catwalk paraderen. Jaarlijks zorgt de bekende Victoria’s Secret Fashion…Het bericht Victoria’s Secret komt helemaal niet met vrouwen van alle soorten en maten verscheen eerst op…
  - 2 days ago 2 Dec 16, 3:32pm -
 • De Tsjernobylsarcofaag is monsterproject met Nederlands tintje
  De geïmplodeerde reactor nummer 4 van de voormalige kerncentrale Tsjernobyl werd deze week definitief afgedekt. Het bouwen van…Het bericht De Tsjernobylsarcofaag is monsterproject met Nederlands tintje verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 2 Dec 16, 2:49pm -
 • De magie van de beker is voelbaar in Engeland
  Het wordt een mooi voetbalweekend voor de liefhebber. Koploper Feyenoord neemt in het de Rotterdamse derby op tegen…Het bericht De magie van de beker is voelbaar in Engeland verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 2 Dec 16, 12:56pm -
 • Meldpunt Discriminatie & DENK: Muslim is the nigger of the world
  Sinds de islamofascistische heilstaat Saoedi-Arabië de toko Mensenrechten van de Verenigde Naties kocht, kijk ik nergens meer van…Het bericht Meldpunt Discriminatie & DENK: Muslim is the nigger of the world verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 2 Dec 16, 12:16pm -
 • De stijl van… Lidewij Edelkoort
  Als adviseur van grote merken zoals Coca-Cola en L’Oréal is trend forecaster Lidewij Edelkoort (1950) een toonaangevend begrip…Het bericht De stijl van… Lidewij Edelkoort verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 2 Dec 16, 10:22am -

Frontbenchter.nl

 • nieuwVVD-leider Rutte moet eens gaan praten met premier Rutte
  Premier Mark Rutte heeft gewaarschuwd voor het uiteenvallen van de EU als niet snel wordt geluisterd naar de zorgen van de Europese burgers. Of liever gezegd: VVD-leider Mark Rutte heeft daarvoor gewaarschuwd. Want hij sprak op een congres van de ……
  - 2 hours ago 4 Dec 16, 11:23am -
 • nieuwPVV zetel omhoog, VVD omlaag
  In de nieuwe peiling van Maurice de Hond verliest de VVD 1 zetel, terwijl de PVV er een zetel bij krijgt. D66 gaat een zetel omlaag, de Partij voor de Dieren wint er eentje.  Dit schrijft De Hond over de … Lees verderDit bericht PVV zetel omhoog,…
  - 4 hours ago 4 Dec 16, 9:13am -
 • We krijgen nóg meer te kiezen
  Nu gaat ook GeenPeil nog meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Volgens het AD wordt Jan Dijkgraaf,  hoofdredacteur van het gratis krantje Metro, de lijsttrekker. Metro schijnt op zijn laatste benen te lopen. Eerder mislukte Dijkgraaf ook al als h…
  - 1 day ago 3 Dec 16, 10:56am -
 • Electoraat jachtterrein van ‘beroepspolitici’
  Vroeger, toen de kiezersmarkt nog verdeeld werd langs levensbeschouwelijke lijnen, was het niet vreemd als sociaaldemocraten of christelijken 50 zetels haalden bij verkiezingen. Dat is vandaag de dag wel anders. Met het wegvallen van de zuilen is het…
  - 2 days ago 2 Dec 16, 5:53pm -
 • Hollande houdt wijselijk de eer aan zichzelf

  - 2 days ago 2 Dec 16, 12:00pm -
 • Tol op Duitse wegen nog ver weg
  Na lang touwtrekken met de Europese Commissie heeft Duitsland dan toch een akkoord over tolheffing op Duitse snelwegen. De tarieven worden verlaagd en het belangrijkste, de tol gaat niet alleen voor buitenlanders gelden, maar ook voor Duitsers. Tenmi…
  - 2 days ago 2 Dec 16, 11:21am -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt