Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwTerugkijken: Lubach maakt gehakt van de inburgerhel in Nederland
  Het aantal ingeburgerden is sinds de privatisering van de inburgering drastisch gedaald. Morgen presenteert de Algemene Rekenkamer een…Het bericht Terugkijken: Lubach maakt gehakt van de inburgerhel in Nederland verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 hours ago 23 Jan 17, 9:21am -
 • nieuw34.797 uur voetbal en wijze woorden van Hans de Booij (alias de vriendin)
  Het idee kwam van de vriendin. Natuurlijk kwam het idee van de vriendin. De vriendin is een ideeënbus…Het bericht 34.797 uur voetbal en wijze woorden van Hans de Booij (alias de vriendin) verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 hours ago 23 Jan 17, 9:02am -
 • Van Basten heeft gelijk: weg met die buitenspelregel
  Voor de zoveelste keer kwam Marco van Basten deze week met het voorstel de buitenspelval af te schaffen.…Het bericht Van Basten heeft gelijk: weg met die buitenspelregel verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 22 Jan 17, 10:31am -
 • Laat je in slaap fluisteren door deze jonge vrouwen
  Dat geluid een effect heeft op de kwaliteit van de nachtrust en het inslapen weten we. Dankzij het…Het bericht Laat je in slaap fluisteren door deze jonge vrouwen verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 21 Jan 17, 1:02pm -
 • Vanaf nu is er maar één decreet: DE LEZER EERST. LEZER EERST.
  Dank jullie wel. Dank jullie. Dit is niet zomaar het moment waarop deze plek van de ene columnist…Het bericht Vanaf nu is er maar één decreet: DE LEZER EERST. LEZER EERST. verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 21 Jan 17, 10:26am -
 • Hoe een trein een politieke crisis op de Balkan veroorzaakte
  Sinds zeventien jaar werd er weer een treinverbinding vanuit de Servische hoofdstad Belgrado naar het noorden (en door Serviërs…Het bericht Hoe een trein een politieke crisis op de Balkan veroorzaakte verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 20 Jan 17, 4:20pm -
 • In memoriam: striptekenaar Jan Kruis (1933-2017)
  Er zijn waarschijnlijk maar weinig huishoudens waar het intellectueel eigendom van Jan Kruis niet aanwezig is. Wellicht ligt…Het bericht In memoriam: striptekenaar Jan Kruis (1933-2017) verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 20 Jan 17, 3:49pm -
 • Het RTL-premiersdebat: de alternatieve aanpak
  RTL Nieuws wil deze verkiezingsperiode een premiersdebat tussen de vier grootste partijen in de peilingen. Een idee met…Het bericht Het RTL-premiersdebat: de alternatieve aanpak verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 20 Jan 17, 3:02pm -
 • Knappe Klaas verheft populisme tot vermaak
  Hij juicht voor PSV, kan zelf geen bal raken, schaakt, kijkt niet naar het Journaal, speelt moorddadige videospelletjes,…Het bericht Knappe Klaas verheft populisme tot vermaak verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 20 Jan 17, 1:46pm -
 • Vier jaar lijden onder de nieuwe Hitler (proest!)
  Het goede nieuws over de inauguratie van Donald Trump is dat Bruce Springsteen niet optreedt. De stokoude social…Het bericht Vier jaar lijden onder de nieuwe Hitler (proest!) verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 3 days ago 20 Jan 17, 10:42am -

Frontbenchter.nl

 • nieuwDoe eens normaal, man
  Een week terug sloot VVD-leider Mark Rutte uit dat zijn partij met de PVV gaat regeren. Volgens Maurice de Hond gelooft 71 procent van de kiezers hem niet, maar dat blijkt niet uit andere polls. In diverse opiniepeilingen zakte de … Lees verderDit…
  - 1 hour ago 23 Jan 17, 10:13am -
 • Van een cordon sanitaire in Nederland is geen sprake
  Nu coalitievorming met de PVV door alle grote traditionele partijen wordt uitgesloten, beklagen PVV-aanhangers zich over een “cordon sanitaire” dat rond hun partij zou zijn gelegd. Dat is een verwijzing naar de situatie in België, waar de gevest…
  - 1 day ago 22 Jan 17, 11:00am -
 • “71 procent kiezers gelooft Rutte niet”
  71 procent van de kiezer gelooft Mark Rutte niet als hij zegt dat hij na 15 maart niet met Geert Wilders zal gaan regeren. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond. Dit schrijft De Hond over zijn peiling: … Lees verderDit bericht “71 proce…
  - 1 day ago 22 Jan 17, 9:42am -
 • Rechts feestje in Koblenz
  Uiterst rechts in Europa had zaterdag een feestje in het Duitse Koblenz, gesterkt door het succes van Donald Trump kwamen daar de leiders bijeen van de PVV bij ons, de Duitse AfD, het Front National in Frankrijk, de Lega Nord … Lees verderDit beri…
  - 2 days ago 21 Jan 17, 7:41pm -
 • Rutte zit met Trump in zijn maag
  Mark Rutte is niet van plan om op elke tweet van Donald Trum te reageren, zo heeft hij laten weten. Want de nieuwe Amerikaanse president drukt zich via dat sociale medium “nogal expliciet en expressief” uit. Onze premier gaat ervan … Lees verde…
  - 2 days ago 21 Jan 17, 9:52am -
 • Ook Trump kan globalisering niet stoppen
  De inauguratiespeech van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump wijkt niet zo heel veel af van wat hij tijdens de campagne al zei, “America first” en daar zal de rest van de wereld aan moeten wennen. De Amerikaanse industrie en … Lees ver…
  - 3 days ago 20 Jan 17, 8:18pm -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt