Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

HP de Tijd

 • nieuwOp jacht naar de echte wasabi op het Engelse platteland
  Er is maar één plaats in Europa waar de peperdure wasabiwortel gekweekt wordt – en dat…Het bericht Op jacht naar de echte wasabi op het Engelse platteland verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 9 hours ago 19 Feb 17, 11:04am -
 • nieuwWaarom Kenny Tete niet deugt, maar wel moet blijven
  Ik ga niet alles wat Kenny Tete verkeerd heeft gedaan hier zitten goedpraten. Dat incident in…Het bericht Waarom Kenny Tete niet deugt, maar wel moet blijven verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 10 hours ago 19 Feb 17, 10:05am -
 • nieuwWe hebben Kopspijkers nodig in de huidige politiek
  Eindelijk mag ook Nederland genieten van een goede inhoudelijke en scherpe satirische late night show onder…Het bericht We hebben Kopspijkers nodig in de huidige politiek verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 11 hours ago 19 Feb 17, 9:11am -
 • We verliezen het spelelement tijdens het vrijen
  Over onze seksuele driften (m/v) bestaan veel stereotypen. Mannen moeten een grote penis hebben en afwijzing…Het bericht We verliezen het spelelement tijdens het vrijen verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 18 Feb 17, 10:11am -
 • Modern drogredeneren voor winnende lezers
  Hallo, winnende lezer. Vanaf nu Trump ik alle zelfstandig naamwoorden door er een bijvoeglijke bepaling bij…Het bericht Modern drogredeneren voor winnende lezers verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 1 day ago 18 Feb 17, 9:00am -
 • Halbe Zijlstra moet de redder van de hipsters worden
  De ware hipster ontleent zijn identiteit aan het voor zijn van de mainstream. Wie weleens in…Het bericht Halbe Zijlstra moet de redder van de hipsters worden verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 17 Feb 17, 4:47pm -
 • Het Zuckerberg-manifest: een voorbode voor politieke ambities?
  Hoewel hij de CEO van een van de meest machtige bedrijven op onze aardbol is, zegt…Het bericht Het Zuckerberg-manifest: een voorbode voor politieke ambities? verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 17 Feb 17, 3:57pm -
 • Hollywood-vetes: wat er is veranderd sinds Bette en Joan
  Ze zijn zo oud als de weg naar Hollywood: vetes tussen beroemdheden. Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk…Het bericht Hollywood-vetes: wat er is veranderd sinds Bette en Joan verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 17 Feb 17, 3:40pm -
 • In memoriam: Dick Bruna (1927-2017)
  Dick Bruna, de geestelijk vader van Nijntje, is afgelopen nacht overleden. De tekenaar, die al jaren…Het bericht In memoriam: Dick Bruna (1927-2017) verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 17 Feb 17, 3:07pm -
 • Tiësto vliegt de wereld om, maar vergeet de kleinere acts niet
  Onze eigen dj Tiësto is volgens een rondgang van reissite Travelbird de artiest met de meeste…Het bericht Tiësto vliegt de wereld om, maar vergeet de kleinere acts niet verscheen eerst op HP/De Tijd.
  - 2 days ago 17 Feb 17, 1:54pm -

Frontbenchter.nl

 • Haalt de PvdA 2025 ?
  De PvdA bezet 38 zetels, of wel een kwart van het totaal, in de Tweede Kamer. Toch kijkt niemand er van op als er een boek verschijnt met als titel “Haalt de PvdA 2025 ?” Dat boek werd donderdag gepresenteerd … Lees verderDit bericht Haalt de…
  - 23 days ago 27 Jan 17, 10:21am -
 • Van der Steur slaagt niet in onmogelijke opdracht
  Het lijkt er sterk op dat minister Ard van der Steur van Justitie voor aanvang van het debat al een donkerbruin vermoeden had dat hij aan een onmogelijke opdracht was begonnen. Immers, hij had als Kamerlid belangrijke zinnetjes laten schrappen … Le…
  - 24 days ago 27 Jan 17, 12:05am -
 • Peiling die Trump correct voorspelde ook in Nederland gelanceerd
  Een peiling-methode die – als een van de weinige peilingen – correct voorspelde dat Donald Trump de verkiezingen in de Verenigde Staten zou winnen, is ook in Nederland gelanceerd. In deze peiling krijgen onder meer D66, SP en PvdA een … Lees ve…
  - 24 days ago 26 Jan 17, 2:52pm -
 • Achterkamertjesoverleg is van alle tijden
  De Tweede Kamer beslist vandaag over het lot van VVD-minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie). De kans is aanzienlijk dat hij moet aftreden omdat hij als Kamerlid toenmalig minister en partijgenoot Ivo Opstelten heeft geadviseerd allerlei…
  - 24 days ago 26 Jan 17, 9:24am -
 • Naderende verkiezingen dwingen EU tot actie tegen migrantenstroom
  Op het zelfde moment waarop de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump maatregelen aankondigt tegen illegale immigratie, komt ook de Europese Commissie in beweging. Het is toevallig maar misschien wel handig dat net Malta dit half jaar voorzitter i…
  - 25 days ago 25 Jan 17, 9:42am -
 • Duitse socialisten hebben het net als PvdA moeilijk
  Het zat er al aan te komen en is nu bevestigd, Martin Schulz wordt de nieuwe lijsttrekker van de Duitse socialisten. Deze voormalige voorzitter van het Europarlement gaf in de herfst al aan te willen opstappen voor een rol in … Lees verderDit beri…
  - 26 days ago 24 Jan 17, 5:52pm -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt