Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

De Gelderlander

 • Doodgereden bever van de weg gehaald in Heelsum
  HEELSUM - Medewerkers van de dierenambulance Nederrijn hebben dinsdagmorgen een doodgereden bever van de weg gehaald in Heelsum. De dierenambulance kreeg een telefoontje van iemand die het dode dier op de weg had zien liggen. Diegene dacht in eerste…
  - 10 Jan 17, 2:25pm -
 • Ondernemers Renkum willen ook reclamebelasting
  RENKUM - Ondernemersvereniging Renkum Centrum gaat opnieuw proberen de reclamebelasting ingevoerd te krijgen. Renkum Centrum wil hierin samen optrekken met de nieuwe ondernemersvereniging Ondernemend Oosterbeek, die ook bezig is met een plan voor re…
  - 10 Jan 17, 7:24am -
 • Erepenning voor uitvaartondernemer Dick Mijnhart
  OOSTERBEEK - Uitvaartondernemer Dick Mijnhart uit Oosterbeek mag zich sinds maandagavond ereburger van de gemeente Renkum noemen.
  - 9 Jan 17, 9:15pm -
 • Opnieuw voertuig over de kop op A50
  RENKUM - Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt, toen de auto waarin zij zat over de kop sloeg op de A50 ter hoogte van Renkum. 
  - 7 Jan 17, 4:23pm -
 • Busje met vijf inzittenden over de kop op A50
  HEELSUM - Een busje met vijf inzittenden is zaterdagochtend rond 08.40 uur over de kop geslagen op de A50 bij Heelsum. Zeker één inzittende raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
  - 7 Jan 17, 10:35am -
 • Ree knalt tegen raam in Wolfheze na hondenaanval
  WOLFHEZE - Het komt vrij vaak voor dat er vogels tegen ramen aanvliegen, maar een ree die tegen een raam knalt is wat uitzonderlijker. Toch gebeurde dit vrijdagochtend rond 11.00 uur bij de geestelijke gezondheidsinstelling van Pro Persona in Wolfhe…
  - 6 Jan 17, 3:40pm -
 • Bewoonster Mariëndaal wil hond redden, maar zakt zelf door ijs
  OOSTERBEEK - In een vijver bij landgoed Mariëndaal in Oosterbeek hebben vrijdagmiddag een hond en een bewoonster van het landgoed vastgezeten in het ijskoude water.
  - 6 Jan 17, 3:34pm -
 • Gebroeders Sigmond maken samen nieuw album Blaudzun
  UTRECHT - De gebroeders Sigmond hebben samen gewerkt aan Jupiter II, het nieuwe album van Blaudzun. Dat verschijnt op 3 maart, tien dagen voor het optreden van Blaudzun (Johannes Sigmond) in het Arnhemse poppodium Luxor Live.
  - 6 Jan 17, 11:49am -
 • Arnhem in tv-programma 'Onzichtbaar Nederland'
  ARNHEM - In de aflevering 'Veiligheid' van het VPRO-televisieprogramma 'Onzichtbaar Nederland' op NPO1 wordt donderdagavond onder meer aandacht besteed aan Arnhem. De programmamakers hebben opnamen gemaakt op 'plekken die het zwaar te verduren hebben…
  - 5 Jan 17, 12:59pm -
 • Gemeente Renkum heeft er 113 inwoners erbij
  RENKUM - De gemeente Renkum is iets gegroeid. Op 1 januari 2017 telde Renkum 31.392 inwoners en dat zijn er 113 meer dan een jaar eerder. 
  - 3 Jan 17, 1:13pm -

Ad Utrecht

Brabants Dagblad

de Stentor - Deventer

 • Dorp Okkenbroek zit weer zonder winkel
  Het dorp Okkenbroek in de gemeente Deventer zit per 1 april weer zonder winkel. ‘Ons Dagelijks Eten’, gevestigd in het Noaberhuus in Okkenbroek stopt er mee. 
  - 88 days ago 27 Feb 17, 7:55pm -
 • Deventerse vertegenwoordigt Miss Boerin
  BATHMEN - Susan Denkers uit Deventer vertegenwoordigt zaterdagavond in Bathmen Overijssel bij de verkiezing Miss Boerin 2017. 
  - 88 days ago 27 Feb 17, 7:52pm -
 • Ongeluk tussen fietser en lijnbus in Deventer
  DEVENTER - Een fietser is maandagavond aangereden door een bus op de Brinkgreverweg. De fietser moest uitwijken voor een regenplas en kon de bus niet meer ontwijken. 
  - 88 days ago 27 Feb 17, 7:25pm -
 • ‘Onderzoek meer windmolens bij A1’
  DEVENTER - Deventer moet stappen zetten, zodat de gemeente volgend jaar kan besluiten dat er meer windmolens langs snelweg A1 kunnen komen. 
  - 89 days ago 27 Feb 17, 4:28am -
 • Horeca aan achterkant 'V&D-locatie' Deventer
  DEVENTER - Elizen Vastgoed, eigenaar van de vroegere V&D-panden in de Deventer binnenstad, hoopt nog dit jaar de laatste delen van dat grote complex aan de Spijkerboorsteeg en Grote Overstraat te verhuren. Daar komt horeca.
  - 89 days ago 27 Feb 17, 3:40am -
 • 'Parkeerplan Worp moet anders'
  DEVENTER - Het plan van de gemeente Deventer voor driehonderd nieuwe, gratis parkeerplekken in de Melksterweide op de Worp levert in de praktijk weinig extra gratis plaatsen voor de binnenstad op. Dat stelt rederij Thuishaven, uitbater van het pontje…
  - 89 days ago 26 Feb 17, 10:25pm -
 • Feest in Wilp tijdens carnavalsoptocht
  WILP - Bekijk de beelden en oordeel zelf. Dansen, hossen en springen in bijzondere outfits in Wilp.
  - 89 days ago 26 Feb 17, 8:07pm -
 • Jean (13) steelt de harten bij The Voice Kids
  DEVENTER - Hij vluchtte door de oorlog Syrië uit en eindigde in Deventer. Nog geen jaar is de 13-jarige Jean in Nederland en hij bestormde de vaderlandse tv al in The Voice Kids. Het zangtalent zong Diamonds van Rihanna en pakte de jury in. Hij werd…
  - 89 days ago 26 Feb 17, 3:49pm -
 • Deventer brandweer rukt twee keer uit voor dezelfde brand
  DEVENTER - De Deventer brandweer is zaterdag voor de tweede keer naar dezelfde, al gebluste, brand uitgerukt.
  - 89 days ago 26 Feb 17, 10:46am -
 • Deventer heeft weer een optocht met carnaval
  DEVENTER - Naar schatting vier- tot vijfhonderd deelnemers liepen zaterdagmiddag mee in een bonte carnavalsstoet in Deventer, die vanaf de Boreel en vervolgens via de Walstraat de hele binnenstad doorkruiste.
  - 90 days ago 25 Feb 17, 7:37pm -

Regionaal nieuws Kampen

 • Uitstel dreigt voor besluit tot fusie theologische universiteiten
  Wordt de Theologische Universiteit Kampen onderdeel van de Gereformeerde Theologische Universiteit? De Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) neemt mogelijk later een beslissing.
  - 88 days ago 27 Feb 17, 4:40pm -
 • Fietsster gewond na ongeval in Kampen
  Een vrouw op een fiets is maandagochtend gewond geraakt nadat ze botsing kwam met een personenauto. Dit gebeurde omstreeks 10:00uur op de kruising Cellesbroeksweg en Wederiklaan in Kampen.
  - 88 days ago 27 Feb 17, 10:58am -
 • Ruiten vernield bij moskee in Kampen
  KAMPEN - Twee ruiten van de Nebi Moskee in Kampen zijn zondagochtend vroeg vernield. Het bestuur van het gebedshuis in de Groenestraat heeft aangifte gedaan bij de politie. 
  - 89 days ago 26 Feb 17, 2:07pm -
 • 'Vijf ton extra voor Emmaschool in Kampen'
  KAMPEN - D66 en ChristenUnie in Kampen willen dat de gemeente meer geld uittrekt voor de nieuwe Emmaschool. Er is zeker een half miljoen euro extra nodig voor een modern, duurzaam gebouw, zegt Lex Zweers  van ChristenUnie. 
  - 90 days ago 25 Feb 17, 2:22pm -
 • Raad van Toezicht van TU Kampen opgestapt
  KAMPEN -  De Raad van Toezicht van de Gereformeerde Theologische Universiteit in Kampen is opgestapt na conflict met de Raad van Bestuur. 
  - 90 days ago 25 Feb 17, 10:12am -
 • Kaalslag richting Wilsum
  WILSUM Kampen zet vaart achter de omstreden kap van bomen langs de Quarles van Uffordweg in Wilsum. Donderdag kwam de provinciale kapvergunning bij de gemeente binnen, gisteren en en vandaag worden de 201 bomen een kopje kleiner gemaakt.
  - 91 days ago 24 Feb 17, 2:37pm -
 • Politie Kampen speurt naar getinte vrouw
  KAMPEN - De politie in Kampen is op zoek naar een getinte vrouw. De vrouw in verband worden gebracht met meerdere wisseltrucs. De politie heeft om die reden een Burgernetactie gestart.
  - 91 days ago 24 Feb 17, 2:25pm -
 • Villa Poortenaar in Kampen staat te koop
  KAMPEN - Villa Poortenaar staat te koop. Trias wil af van de markante villa in het Kamper stadspark om elders in de stad een pand te huren, samen met andere organsatie voor jeugdhulpverlening.
  - 91 days ago 24 Feb 17, 11:52am -
 • 'Vertel, brak er ook iets bij u?'
  Het was een pijnlijke ontdekking voor bestsellerauteur Joris Luyendijk. Hij is voor een flink deel zijn geloof in de gevestigde politieke partijen kwijt. Onder de noemer Kunnen we praten wil hij ervaringen delen en met anderen daarover in gesprek gaa…
  - 92 days ago 24 Feb 17, 7:52am -
 • Rijstrook N50 korte tijd dicht na omgeblazen aanhanger
  KAMPEN - Op de N50 is ter hoogte van Kampen-Zuid in de rijrichting Zwolle een aanhanger die achter een bedrijfsbusje zat omver geblazen. Er vielen geen gewonden.
  - 92 days ago 23 Feb 17, 4:37pm -

Leeuwarder Courant

Zwarte Water Krant

 • nieuwReddingsbrigade waarschuwt voor koud water!
  Reddingsbrigade Nederland verwacht dat veel mensen deze dagen aan of op het water zullen doorbrengen vanwege het zonnige weer. De Reddingsbrigade attendeert mensen op de lage temperatuur van het water, het water heeft nog niet de aangename zomerse wa…
  - 4 hours ago 26 May 17, 5:00pm -
 • nieuwSchoolkinderen Het Anker voelen zich even PEC-speler
  Honderden basisschoolkinderen in Hasselt hebben begin april 2017 deelgenomen aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi op de sportvelden van Olympia'28. CBS Het Anker werd de grote winnaar bij de meisjes en jongens van de groepen 7/8. Zij speelde woen…
  - 5 hours ago 26 May 17, 3:46pm -
 • nieuwHet LAKS sluit eindexamenklachtenlijn
  De 30ste editie van de jaarlijkse eindexamenklachtenlijn van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) zit er op. Dit jaar werden niet alle records verbroken. Sterre Teunissen, coördinator van de klachtenlijn: "Op het examen Nederlands vwo kwam…
  - 5 hours ago 26 May 17, 3:32pm -
 • nieuwVijfde editie Zwartsluis Onder Zeil stralend van start
  Nadat donderdag 25 mei 2017 omstreeks 11.00 uur de vijfde editie van 'Zwartsluis Onder Zeil' werd geopend door burgemeester Bilder, is er tot met zondag van alles te doen in het dorp. Er is een uitgebreid omlijstend programma in het centrum van Zwart…
  - 21 hours ago 26 May 17, 12:01am -
 • Kantoor De Zwartewaterkrant donderdag gesloten
  Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017, is het kantoor van De Zwartewaterkrant Nieuwsvloer de gehele dag gesloten. Op vrijdag 26 mei, vanaf 08.30 uur, is de redactie van de digitale krant van Zwartewaterland weer bereikbaar.
  - 2 days ago 25 May 17, 7:02am -
 • 'Zwartsluis Onder Zeil' staat aan vooravond van jubileum
  Tientallen historische schepen meren van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei 2017 af in Zwartsluis. Daar is dan de vijfde editie van Zwartsluis onder Zeil, een evenement dat verwijst naar het maritieme heden en verleden van het dorp in de Kop van Over…
  - 2 days ago 24 May 17, 4:57pm -
 • VoorleesExpress actief in Zwartewaterland
  Na een lange tijd van voorbereidingen is het dan toch zover: ook in Zwartewaterland is de VoorleesExpress nu actief. Bij de VoorleesExpress lezen vrijwilligers voor in gezinnen met een taalachterstand.
  - 2 days ago 24 May 17, 1:07pm -
 • Reddingsbrigade Nederland lanceert 06-polsbandjes
  Vanaf 25 mei worden op stranden en bij recreatieplassen gratis PAW Patrol 06-polsbandjes uitgedeeld door de lifeguards van de Reddingsbrigade en via aanwezige politieposten. Op het 06-polsbandje kunnen ouders hun telefoonnummer noteren en kan een gev…
  - 2 days ago 24 May 17, 11:00am -
 • Géén subsidie voor Genemusiment
  De provincie Overijssel maakte afgelopen week bekend welke ‘kleine evenementen’ voor een subsidie in aanmerking komen. Het goede nieuws is dat Zwartewaterland niet wordt vergeten: Hassailt, Zwartsluis onder zeil en de Nationale Sleepbootdagen mog…
  - 2 days ago 24 May 17, 10:59am -
 • Hasselt doet mee aan de Internationale Hanzedagen
  Uiteraard laat Hasselt als Hanzestad van zich horen tijdens de Internationale Hanzedagen in Kampen. Van donderdag 15 t/m zondag 18 juni 2017 is Kampen het bruisende middelpunt van allerlei festiviteiten, verschillende markten, muziek, theater, dans,…
  - 2 days ago 24 May 17, 9:38am -

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt