Mijn Web Nieuws | Vreemd en ander nieuws

NU internet

Hyped

 • Waarom is de PlayStation zo succesvol?
  Afgelopen jaar vierden we de 20ste verjaardag van de PlayStation. Velen gingen het Japanse bedrijf voor en faalden na hun eerste console uit te hebben gebracht… Waar ging het mis? Betere vraag: waar ging het bij Sony juist wel goed?
  - 7 Dec 15, 6:26am -
 • Abonnement verlengen? Zo kies je de juiste telefoon!
  Het klinkt ons iedere keer weer als muziek in de oren, de woorden: ‘je mag je mobiele abonnement verlengen!’. Maar dan komt de grote vraag, wat ga je kiezen?
  - 1 Jul 15, 4:31pm -
 • Nederland in de top van landen met het snelste internet
  Als het gaat om snel internet dan hoeft ons land niet veel landen voor zich te dulden. Met 14 Mbps staan we op een de vierde plaats. Lees hier meer.
  - 26 Oct 14, 6:26am -
 • Interview met Steve Ballmer (deel 2): Microsoft is geen IBM
  In het tweede deel van het interview van onze collega van ZDNet met Steve Ballmer spreekt hij over opvolging, de balans tusen hardware en software en waarom IBM niet bepaald het grote voorbeeld is van Microsoft.
  - 27 Aug 13, 9:00am -
 • Interview met Steve Ballmer (deel 1): Heeft hij spijt?
  Onze collega van ZDNet mocht 15 minuten lang Steve Ballmer interviewen over zijn vertrek bij Microsoft. Er werd gesproken over de beslissing waar hij het meest spijt van heeft en wat hij van de toekomst verwacht.
  - 26 Aug 13, 1:17pm -
 • Ballmer kondigt vertrek bij Microsoft aan
  Steve Ballmer zal als CEO opstappen bij Microsoft. De wel erg enthousiaste baas van het techbedrijf vindt het tijd voor vernieuwing in de organisatie en die vernieuwing moet door een verse CEO worden begeleid. Ballmer lag onder vuur gezien de tegenva…
  - 23 Aug 13, 4:29pm -
 • Helft Twitter-volgers Geert Wilders blijkt nep
  De Nederlandse fractievoorzitter met de meeste Twitter-volgers is Geert Wilders. Volgens Twitteraudit is de helft van die volgers echter nep. Toch is Wilders dan alsnog de meest gevolgde fractievoorzitter.
  - 23 Aug 13, 12:55pm -
 • Standalone Android-smartwatch op Kickstarter
  De meeste smartwatches die tot nu toe gelanceerd zijn waren vooral een accessoire voor je smartphone. Ze werkten via bluetooth als tweede scherm. De TrueSmart van Omate is echter een standalone smartwatch die als volwaardig apparaat gebruikt kan word…
  - 22 Aug 13, 3:37pm -
 • Insluiten Facebook-berichten officieel uitgerold
  Vorige maand experimenteerde Facebook met het embedden van publieke statussen. Sinds vandaag is de functie officieel uitgerold.
  - 22 Aug 13, 11:51am -
 • Internet.org tracht hele wereld online te krijgen
  Mark Zuckerberg heeft aangekondigd dat Internet.org is gelanceerd. Deze organisatie is een samenwerking van Facebook, Samsung, Ericsson, Nokia, MediaTek, Opera en Qualcomm. Het doel is om een groter deel van de wereldbevolking aan internettoegang te…
  - 21 Aug 13, 5:04pm -

The inquirer

iCreate Magazine (iPhone)

Gadgetzone

AllThingsD

iPhoneclub.nl

Mac Rumors

PCM Web

 • Verbod op mediastreamers nadert door oordeel Europees Hof
  De kans dat de verkoop op mediaboxen binnenkort wordt verboden is aanzienlijk toegenomen, nu het Europese Hof oordeelt dat de streamingkastjes voornamelijk voor illegale streamingdoeleinden worden gebruikt.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 1:47pm -
 • Creators Update ook uit voor Windows 10 Mobile
  De Creators Update is sinds kort al uit voor de desktopversie van Windows 10 en nu volgt ook Windows 10 Mobile. Microsoft is de uitrol gestart voor zijn mobiele besturingssysteem, hoewel niet iedere telefoon in aanmerking komt.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 12:40pm -
 • PCM-weekoverzicht: De toekomst van processoren
  Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.
  - 6 days ago 21 Apr 17, 5:30pm -
 • Eind 2017 eerste Windows 10-hybrides met Qualcomm-processoren
  Microsoft en Qualcomm werken samen aan de eerste mobiele Windows 10-apparaten die draaien op de Snapdragon 835-processor. Tot op heden was de eer weggelegd voor Intel. De eerste devices lanceren eind 2017.
  - 6 days ago 21 Apr 17, 12:50pm -
 • Hoe we toch nog snellere processoren kunnen maken
  Volgens de Wet van Moore verdubbelt de kracht van processoren iedere twee jaar. Inmiddels is duidelijk dat dit niet meer haalbaar is. Hoe zorgen we er dan voor dat we toch steeds snellere processoren krijgen? Er wordt aan verschillende oplossingen ge…
  - 7 days ago 21 Apr 17, 12:00pm -
 • Reshift neemt Kieskeurig over van Sanoma
  Reshift - het mediahuis waar onder meer PCM wordt uitgegeven - neemt de vergelijkingssite Kieskeurig over van Sanoma. Dat maakten beide partijen vandaag bekend.
  - 7 days ago 20 Apr 17, 3:07pm -
 • Facebooks F8-conferentie: is AR de toekomst?
  Facebook is veranderd van een sociaal netwerk naar een gigantisch mediabedrijf met zo veel verschillende aspecten dat het soms moeilijk te begrijpen is waar Facebook nu eigenlijk naartoe gaat. Toch gaf de ontwikkelaarsconferentie F8 een goed beeld va…
  - 8 days ago 19 Apr 17, 6:49pm -
 • Oled, Quantum Dots en microleds: de verdere evolutie van het beeldscherm
  Soms lijkt het wel alsof de belangrijkste beeld-ontwikkelingen van de laatste jaren al jaren achter ons liggen. Toch is dat niet waar. Hogere pixeldichtheid, zuinigere schermen, intensere en meer kleuren, flexibele schermen, ruime kijkhoeken, perfect…
  - 9 days ago 19 Apr 17, 12:00pm -
 • Geen security-updates meer voor originele versie Windows 10
  Microsoft zet haast achter het up-to-date houden van Windows 10, mede door relatief snel geen security-updates meer uit te brengen voor verouderde versies. Eerst is de originele release aan de beurt.
  - 13 days ago 14 Apr 17, 12:54pm -
 • Test: Wat is de beste 4-bay nas?
  Op zoek naar de beste 4-bay nas? Een nas met vier schijfsleuven is duurder dan eentje die plaats biedt aan twee schijven, maar voordelen zijn er ook. We zetten vijf modellen voor je op een rij, die we uitvoerig hebben getest.
  - 15 days ago 12 Apr 17, 2:55pm -

Android World

 • nieuwAndroid Dagoverzicht donderdag 27 april 2017
  Vandaag, donderdag 27 april 2017, op Androidworld: Leven in de cloud, icon pack Halo, Flick Launcher, Sprimo en betere nachtfotografie voor smartphones.
  - 2 hours ago 27 Apr 17, 10:00pm -
 • nieuwLeven in de cloud: zo maak je een back-up van al je Google-data
  Als Android-gebruiker heb je een Google-account voor de Play Store, maar waarschijnlijk gebruik je ook andere Google-diensten als Gmail en Google Foto's. Het is dan belangrijk om je account goed te beveiligen, maar ook om regelmatig een back-up te ma…
  - 4 hours ago 27 Apr 17, 8:00pm -
 • nieuwHalo Icon Pack: prachtige, uniforme icoontjes en wallpapers
  Zo eens in de zoveel tijd kom je een prachtige icon pack tegen in de Play Store. Halo is daar een uitstekend voorbeeld van. Naast mooie icoontjes bevat Halo ook vele wallpapers en kun je ook verzoeken indienen.
  - 5 hours ago 27 Apr 17, 7:00pm -
 • nieuwSprimo meet de luchtkwaliteit via je smartphone
  Smartphones zijn op zichzelf slimme apparaten, maar er zijn allerlei apparaatjes die hem nog slimmer proberen te maken. Zo ook Sprimo, een device dat de luchtkwaliteit kan meten.
  - 8 hours ago 27 Apr 17, 4:00pm -
 • nieuwFlick Launcher: prachtige launcher in Pixel-stijl
  Flick Launcher is een nieuwe launcher gebaseerd op de Pixel Launcher die standaard te vinden is op de Pixeltoestellen, maar dan met wat kleine verbeteringen.
  - 11 hours ago 27 Apr 17, 1:01pm -
 • nieuwGoogle-onderzoeker biedt inkijkje toekomst nachtfotografie met smartphones
  Smartphonefotografie heeft enorme ontwikkelingen doorgemaakt en het is inmiddels mogelijk om behoorlijk goede foto's te maken met een smartphonecamera. Bij nacht of weinig licht is echter nog steeds moeilijk goede foto's te maken. Een experiment van…
  - 14 hours ago 27 Apr 17, 10:00am -
 • Android Dagoverzicht woensdag 26 april 2017
  Vandaag, woensdag 26 april 2017, op Androidworld: Angry Birds Islands, Deal van de Week, de Samsung Galaxy Note 7 refurbished, mediaspelers met illegale content, de OnePlus 5 en nog veel meer nieuws.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 10:00pm -
 • Android Sale: aanbiedingen van 26 april 2017
  We hebben weer een aantal mooie aanbiedingen voor apps, games en toestellen voor je verzameld. Deze week onder andere de Michelin-gids voor Europa en een leuke boerderijgame voor kinderen.
  - 1 day ago 26 Apr 17, 9:00pm -
 • 6 apps om goed voorbereid aan Koningsdag te beginnen
  Het is bijna zover, morgen is het Koningsdag, de dag waarop we met zijn allen de verjaardag van staatshoofd Willem-Alexander vieren. Uiteraard zijn er genoeg handige Koningsdag-apps in de Play Store te vinden. We hebben er een aantal voor je op een r…
  - 1 day ago 26 Apr 17, 8:00pm -
 • Deal van de week: Michelin Guide Europe en Exploding Kittens
  Elke week is er een 'Deal van de week' te vinden in de Play Store, waarin een app en een game worden uitgelicht die sterk zijn afgeprijsd. Deze week zijn Michelin Guide Europe en Exploding Kittens in de aanbieding. Een dubbeltje, komt dat zien!
  - 1 day ago 26 Apr 17, 7:01pm -

Infographics

 • Corporate Cash Flow Management
  Balancing the family budget is hard enough, but could you imagine balancing the budget of a large corporation with dozens of subsidiaries? Learn more about cash flow management from this infographic.
  - 27 days ago 31 Mar 17, 7:23pm -
 • President Trump’s Face On A Gold Coin?
  Why not put President Trump’s face on a gold coin? It may be against Federal law, that’s why!
  - 30 days ago 28 Mar 17, 7:00pm -
 • The Science Behind Your Glasses
  There’s some pretty high tech science behind how your glasses work. Learn more from this infographic!
  - 44 days ago 14 Mar 17, 7:17pm -
 • Sleep Is For The Wise
  Are you getting enough sleep? Chances are even if you sleep enough most of the time, you aren’t getting enough sleep all of the time.
  - 49 days ago 9 Mar 17, 8:32pm -
 • Spending Student Loan Money On Beer Is Not Very Wise
  There are many frivolous things students spend their loan money on that ends up keeping them in debt longer than they need to be. Learn more about student loan spending from this infographic!
  - 63 days ago 23 Feb 17, 6:05pm -
 • Stopping Student Loans Before They Start
  Most people are taking out too much in student loan debt. Learn more about minimizing student loan debt from this infographic!
  - 79 days ago 7 Feb 17, 8:50pm -
 • Combating The Rise Of The IoT Toasters
  What’s the worst that can happen when you connect everything you own to the internet? Well, it’s a lot worse than you might think. Learn more about protecting your home from the Internet of Things from this infographic!
  - 10 Jan 17, 8:59pm -
 • Hydrating For Better Health
  Hydration is essential to your health, yet nearly half of all Americans aren’t getting half of the water they need. It’s just too easy to become dehydrated. Learn more about proper hydration from this infographic!
  - 5 Jan 17, 6:40pm -
 • Stocking Your Fridge Doesn’t Have To Be Difficult
  If you put things in your fridge wherever, your food will spoil more quickly. Learn how to keep food longer with proper food storage!
  - 30 Dec 16, 5:12pm -
 • The Human Brain Is Mysterious
  You may think memories happen in one place in the brain and other functions happen in their own respective places, but it turns out all these places work together on all functions. Learn more about how the brain stores memories from this infographic!
  - 8 Dec 16, 8:26pm -

Calling All Geeks

 • How to Use iPhone as HotSpot & Connect to Laptop for Internet
  This guide will show you how to enable and use Personal Hotspot on iPhone. This feature is available on all models of iPhone & I’m testing this with iPhone 6. In case if you don’t know about what hotspot can do for you. Let me quickly explain it:…
  - 53 days ago 6 Mar 17, 7:01am -
 • 4 Completely Free VPN Server For Desktop & Mobile
  Internet censorship is commonplace these days in schools, universities and organisations where it is unwanted for people to access certain services (usually social networks like Twitter, Facebook etc., video streaming websites like YouTube, Metacafe,…
  - 58 days ago 1 Mar 17, 5:43am -
 • Hide My Ass Web Proxy: Free Chrome Proxy Extension
  We use Proxy websites and tools to surf the web anonymously and hide our I.P. address. Sometimes it is also used to bypass location or IP based filter on servers. As you know that Proxy services changes our IP address which helps us to hide our real…
  - 72 days ago 14 Feb 17, 11:36am -
 • How to Configure Your Freedom Proxy to Open Blocked Sites
  I believe freedom to access any Website is a right that every adult person owns. Though despite all the freedom, in colleges, offices and many places many sites like Facebook, YouTube, Twitter other social networking site and entertainment sites are…
  - 97 days ago 20 Jan 17, 9:14pm -
 • How to Sync iPhone Notes with Gmail Account
  Apple iOS offers many great stock apps, and one of them is notes app. This app will let you take quick notes, and you can also sync it online with iCloud and Gmail. But not many people know about it or how to use it. This tutorial will show you how…
  - 3 Feb 16, 6:34am -
 • 7 FTP Clients for Mac Users
  If you’re a Mac user, you know you have to do things a little differently than the people who use PCs. That’s okay, but it can lead to some confusion and annoyance – especially if you’re a new Mac user and having trouble getting what you need…
  - 2 Feb 16, 6:34pm -
 • Where Do I Find iPhone Backups?
  Last time my iPhone 4 get into weird iPhone staring issue and instead of starting it was only showing Apple logo. I had no choice but to restore my iPhone using my backup file. I get into DFU mode and searched for iPhone backup files. This quick tuto…
  - 31 Jan 16, 1:59am -
 • 3 Smart & Quick Ways to Transfer Photos From iPhone to Mac
  In case you were looking for the most efficient ways to transfer or remove photographs from your iPhone using your Mac, here’s the right place. We show you three fastest ways to do it. Best thing is that you don’t need to download any extra app.…
  - 8 Jan 16, 10:29am -
 • The New iPad : Everything You Need To Know
  The latest to join the queue of the cool tablets flying on the market shelves is the new iPad that Apple rolled out a few months back. The new iPad, iPad3 or third generation iPad…call it by whichever name you wish to, it is undoubtedly one of the…
  - 18 Aug 14, 9:16am -
 • 3 iPhone Puzzle Games That Test Your IQ
  For those who love iPhone Puzzle games you will find almost an endless supply in the Appstore. Puzzle games are great for casual gamers and I have singled 3 which are the best in the Appstore. 1. Doodle Fit by Gamelion Studios: Doodle Fit is a game i…
  - 1 Mar 13, 8:48pm -

Technews World

 • nieuwInternet Giants Ramp Up Fake News Defenses
  Three major Internet brands this week announced initiatives to combat "fake news" online. Google revealed that it had tweaked its search processes to help bring high-quality content to the top of search result pages. Wikipedia founder Jimmy Wales an…
  - 5 hours ago 27 Apr 17, 7:26pm -
 • nieuwMobile Ubuntu Gamble to Fizzle Out in June
  Canonical will end its support for Ubuntu Touch phones and Ubuntu-powered tablets in June, and that it will shut down its app store at the end of this year. The company previously had signaled the system's demise, but it had not fixed a date. With Ub…
  - 24 hours ago 27 Apr 17, 12:52am -
 • Millions May Have Picked Up FalseGuide Malware at Google Play Store
  As many as 2 million Android users might have downloaded apps that were infected with the FalseGuide malware, security research firm Check Point warned on Monday. The oldest of the infected apps could have been uploaded to Google Play as long ago as…
  - 1 day ago 26 Apr 17, 10:41pm -
 • New Strain of Linux Malware Could Get Serious
  A new strain of malware targeting Linux systems, dubbed "Linux/Shishiga," could morph into a dangerous security threat. Eset disclosed the threat, which represents a new Lua family unrelated to previously seen LuaBot malware. Linux/Shishiga uses four…
  - 2 days ago 26 Apr 17, 1:14am -
 • Our Sci-Fi Future: Silly vs. Terrifying
  The future is now, or at least it is coming soon. Today's technological developments are looking very much like what once was the domain of science fiction. Maybe we don't have domed cities and flying cars, but we do have buildings that reach to the…
  - 2 days ago 25 Apr 17, 2:00pm -
 • The iPhone Model's Impending Obsolescence
  VCRs gave way to DVD players, which in turn have given way to streaming services. Brick cellphones evolved into flip phones, which were swapped out for two-way pager phones and then wiped out by the iPhone model. Tape players gave way to the Walkman…
  - 3 days ago 24 Apr 17, 7:35pm -
 • A Window Into the Linux Desktop
  "What can it do that Windows can't?" That is the first question many people ask when considering Linux for their desktop. While the open source philosophy that underpins Linux is a good enough draw for some, others want to know just how different its…
  - 6 days ago 21 Apr 17, 10:37pm -
 • Facebook's Latest Moon Shot: I Think, Therefore I Type
  Facebook on Wednesday told its F8 conference audience about two new cutting-edge projects that could change the way humans engage with devices. Over the next two years, the company will work on a new technology that will allow anyone to type around 1…
  - 6 days ago 21 Apr 17, 2:00pm -
 • Moby, LinuxKit Kick Off New Docker Collaboration Phase
  Docker this week introduced two new projects at DockerCon with an eye to helping operating system vendors, software creators and in-house tinkerers create container-native OSes and container-based systems. The projects are based on a new model for cr…
  - 7 days ago 21 Apr 17, 12:36am -
 • Apple May Be Getting Its Innovation Groove Back
  Apple reportedly has begun testing a premium iPhone with a revamped display and body, which could be one of three new models the company is expected to launch this fall. The other two likely will be upgrades to the two existing iPhones. The new desig…
  - 7 days ago 20 Apr 17, 2:00pm -

Gencept

 • Stunning London’s Street Instagrams by Nige Levanterman
  Nige Levanterman a.k.a. levanterman is a talented photographer, filmmaker and software consultant currently based in London, UK. Nige focuses on street photography, he shoots vibrant images of London at night by using long exposure photography.
  - 24 days ago 3 Apr 17, 10:48pm -
 • The Original Names & Logos of 12 Famous Companies
  In 1996, Larry Page and Sergey Bin started collaborating on a search engine called BackRub. It operated on Stanford servers for more than a year, eventually taking up too much bandwidth. On September 15, 1997, Page and Brin registered the domain name…
  - 23 Dec 16, 3:46pm -
 • Awesome Game of Thrones Cake Ever
  A Youtube channel “Home Cooking Adventure” captured the making of this amazing Game of Thrones Cake. The Cake is prepared by Cofetaria Dana based in Turda, Romania. They created a Game of Throne cake theme to celebrate the launch of the 6th seaso…
  - 21 Jun 16, 1:20pm -
 • 14 Inspirational Quotes Written In Beautiful Calligraphy

  - 18 Jun 16, 10:43am -
 • Guy Shares His 85-Year-Old Granny’s Polite Google Search And It Goes Viral
  Grandmas are already adorable on their own, but when we saw Ben John’s 85-year-old grandma’s, May Ashworth’s, Google search history – our hearts just melted. Last week when Ben opened his granny’s laptop and saw her recent Google searches,…
  - 17 Jun 16, 1:39pm -
 • Photograph of the Day: Baby Smiling After Being Wrapped In Her Late Father’s Motorcycle Gloves
  They say that angels are talking to babies when they smile in their sleep. I guess maybe that’s true.” – said photographer Kim Stone. She took this beautiful yet heartbreaking photo of newborn baby Aubrey smiling in her sleep while wrapped in h…
  - 17 Jun 16, 12:24pm -
 • Belarussian Artists Turns Surreal Characters Into Awesome Tattoos
  The Belarussian tattoo artist and illustrator Ilya Brezinski based in St Petersburg, Russia, is known for creating dotted and blackwork body art, through which the surreal characters from his vivid imagination bleed out into reality.   The tattoos I…
  - 17 Jun 16, 9:17am -
 • Seb Lester Demonstrates Medieval Blackletter Caligraphy
  In this brief video graphic designer and illustrator Seb Lester demonstrates a form of Medieval blackletter typography that was used commonly in Europe from 1150 to around the 17th century. From a person whose handwriting is almost completely illegib…
  - 17 Jun 16, 6:14am -
 • How To Make A Relationship Last 25 Years And Longer
  A happy relationship can be the most rewarding thing in the world. Anybody who’s ever been in relationship knows, however, they aren’t always (or ever) easy. But they can be made a lot easier by following the advice outlined in these wonderful il…
  - 15 Jun 16, 6:30pm -
 • Sticky Notes War Between Two Office Buildings That Got Out Of Hand
  Post-it notes are an awesome way to leave someone a cute message they’ll find in the morning or be passive-aggressive at work when James leaves a mess after himself in the kitchen… come on James! But a couple of office buildings in New York stepp…
  - 14 Jun 16, 6:26pm -

Cuded

 • 40+ Stunning War Themed Tattoos
  People who survived the war, pictures from war forever remain in the memory. The war left deep scars on the soul of warriors and civilians, and that is why many people want to immortalize the skin. Source The desire for… Continue Reading →The po…
  - 11 days ago 16 Apr 17, 5:31pm -
 • 50+Face Makeup Ideas for Spring
  Orange lipstick was an absolute hit on the fashion show of leading designers! Source Spring has arrived, and therefore nice weather. The days are getting warmer. Of course, some cold day happens just to return us in the cold autumn,… Continue Readi…
  - 19 days ago 8 Apr 17, 5:02pm -
 • 45 Food Ideas for Dinner
  This is one delicious meal and very caloric I must admit. After that you will be full of energy. Steak in combination with mushrooms and goats cheese butter on a piece of bread will please all your senses! Food is… Continue Reading →The post 45…
  - 25 days ago 3 Apr 17, 10:51am -
 • 55+ Chrome Nail Art Ideas
  An interesting and colorful manicure in which the chrome powder is used only at the occasional nail… Source I do not know about you people, but I always pay attention on hands when I meet with someone new. Of course,… Continue Reading →The pos…
  - 32 days ago 26 Mar 17, 3:22pm -
 • 55 Brick Wall Interior Design Ideas
  Beautiful room of pastel colors. The ambiance is very modern and fot the rustic dose is credited of course, this brick wall. Bricks originate from Mesopotamia and for thousands of years it is used as an excellent building material. Bricks… Continue…
  - 38 days ago 20 Mar 17, 3:03pm -
 • 50 The Little Prince Tattoos
  The Little Prince is in third place in the world’s best-selling book of all time. In front of that book are just the Bible, and “Capital” whose author is Karl Marx. Years go by, one after another. Years pass in… Continue Reading →The post…
  - 46 days ago 13 Mar 17, 6:37am -
 • 35 Unbelievable Hamsa Tattoo Ideas
  What a splendid back tattoo. It looks like an expensive pendant Source A tattoo can be easily called the art. Maybe somebody won`t agree with me. But a tattoo is really the art form. However paradoxical that may seem there… Continue Reading →The…
  - 49 days ago 9 Mar 17, 4:16pm -
 • 40 Food Ideas For Party
  Tomatoes, eggs, cheese and bacon are the main ingredients of this tasty and quick breakfast in which you will enjoy. Quiche easy with dumpling skin On a good party good food, good drink and good music are must have. It’s… Continue Reading →The…
  - 53 days ago 5 Mar 17, 3:40pm -
 • 45 Chic Classy Nail Designs
  Always modern nude color on almond shape of the nails will look beautiful on every hand. Source In this article we will talk about the most modern nails and what kind of manicure will not pass unnoticed in the near… Continue Reading →The post 45…
  - 62 days ago 24 Feb 17, 1:05pm -
 • 60+Rabbit Tattoo Ideas

  - 67 days ago 20 Feb 17, 10:54am -

iDownload Blog

Contact (Ik wil m’n website ook op vreemd nieuws)

Klik hier om je link toe te voegen of als je iets te melden hebt